RC Lens uitshirt 2020-2021

De naar de Ligue 1 gepromoveerde club RC Lens heeft vandaag in samenwerking met kledingsponsor Macron het nieuwe RC Lens uitshirt 2020-2021 gepresenteerd. De Franse club eindigde afgelopen seizoen op een tweede plek in Ligue 2 en speelt dus in dit nieuwe uitshirt de uitwedstrijden op het hoogste niveau en in de Coupe de France gedurende 2020-2021. De nieuwe tenues werden gelanceerd met een speciale leus: ''GuidésParNotreFierté.

Het nieuwe RC Lens uitshirt 2020-21 is dit jaar een combinatie van zwart en groen. De body en de mouwen van het voetbalshirt zijn zwart en de toelopende v-hals en een band aan de onderkant van de mouwen zijn groen. Verder bevat het tenue een all-over print van de mijnwerkerslamp/lantaarn uit het clublogo van RC Lens. Het logo van kledingsponsor Macron staat zowel op de rechterborst als op de mouwen van het tenue. Het Italiaanse sportmerk verzorgt sinds de zomer van 2018 de tenues van ''Sang et Or'' (Bloed en goud – de bijnaam van de club. Het clublogo van de in 1906 opgerichte voetbalclub staat op de linkerborst en het midden van het uittenue van Lens wordt versierd door het logo van sponsor Auchain. In de nek, op de achterkant van het tenue is ook het silhouet van een lantaarn verwerkt en daaronder staat de naam van de club: RC Lens. De binnenkant van de hals is uitgerust met een geel label met daarin het clublogo en de leus van de club. Het RC Lens uittenue 2020-2021 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met groene accenten. Zoals alle tenues van Macron zijn ook de nieuwe RC Lens voetbalshirts voorzien van de mPerformance technology, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het voetbalshirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Gillet, Jean, Cahuzac, Sotoca, Banza, Madri en andere spelers.

Vooralsnog kun je de nieuwe tenues van RC Lens alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Ligue 1 teams? Check het dan in deze winkel! 

RC Lens uitshirt 2020-2021

RC Lens uittenue 2020-2021