RC Lens thuisshirt 2020-2021

RC Lens en Macron hebben na het nieuwe uitshirt ook het nieuwe RC Lens thuisshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt de club van trainer Franck Haise de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden gedurende 2020-2021. RC Lens eindigde afgelopen seizoen als tweede in Ligue 2 en promoveerde daardoor naar het hoogste niveau. Macron is sinds 2018 kledingsponsor van ‘’Sang et Or’’ en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van Lens.

RC Lens thuis shirt en tenue 2020-2021

Het RC Lens thuisshirt 2020-2021 heeft dit seizoen een traditioneel design. Het tenue wordt gekenmerkt door de brede rode en gele banen. Verder bevat het tenue rode mouwen met aan de onderkant een zwarte band. De zwarte details komen ook terug in de ronde hals en onder de oksels. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van het Italiaanse sportmerk Macron en de linkerborst bevat het logo van ‘’RCL’’. Op het midden van de RC Lens tenues staat het logo van sponsor Auchan. Verder bevat het tenue ook nog een aantal details. De achterkant van het tenue bevat in de nek de naam van de club, evenals een rode driehoek. De onderkant van het tenue is uitgerust met een patroon van lantaarns, verwijzend naar de roots van de club. Bovendien prijkt in de binnenkant van de hals de leus van de Franse club: "FIER D'TRE LENSOIS". Het thuistenue van Racing Club Lens wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en rode kousen met aan de bovenkant een gele band met daarin een rode streep.

RC Lens 3e voetbalshirt 2020-2021

Eerder deze maand lanceerde RC Lens en Macron al het 3e voetbalshirt. Dit voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de brede verticale rode en gele band over het midden van het tenue. Deze band wordt onderbroken door het logo van de hoofdsponsor en verder bevat het tenue een ronde hals in het rood/geel. deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het tenue bevat dezelfde details als het thuisshirt en alle logo’s op het tenue zijn rood. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode en gele accenten. Alle Macron tenues zijn dit seizoen weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe RC Lens voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ganago, Kakuta, Medina, Badé, Jean, Cahuza, Sotoca, Robail en nog meer spelers of check het nieuwe RC Lens uitshirt. 

Vooralsnog kun je de nieuwe tenues van RC Lens alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Ligue 1 teams? Check het dan in deze winkel! 

RC Lens 3e shirt 2020-2021