2 juli 2018

PEC Zwolle voetbalshirts 2018-2019

Pec Zwolle en Craft Sportswear hebben vandaag ook de nieuwe tenues voor 2018-2019 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club van trainer John van 't Schip de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende dit seizoen. Pec Zwolle eindigde afgelopen seizoen op een negende plaats in de Eredivisie en speelt daarom dit seizoen weer op het hoogste niveau van Nederland. CRAFT is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club. Beide partijen hebben sinds 2017 een overeenkomst. Destijds tekenden het merk en de Eredivisionist een contract voor drie seizoenen. PEC en Craft lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club. Check hieronder de details van de nieuwe tenues!

PEC Zwolle thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe PEC Zwolle thuisshirt voor 2018-2019 heeft het gebruikelijke design. Het shirt is overwegend blauw en bevat een brede witte band net onder de borst. In de band staat het logo van hoofdsponsor MOLECATEN. Onder deze band bevinden zich ook twee banen. De witte accenten komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en de ronde hals. Op de rechter borst prijkt het logo van CRAFT en de andere borst bevat het logo van de club. Boven het logo van PEC Zwolle prijken de oudere logo's van de club. Verder is de achterkant van de hals uitgerust met een speciale tekst: ''De vrolijkheid.'' In de tenues van dit seizoen is ook het jaartal verwerkt: 2018-2019. Het thuistenue van PEC Zwolle wordt dit jaar compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/witte kousen.

PEC Zwolle uitshirt 2018-2019

PEC Zwolle heeft dit jaar twee verschillende uitshirts. Deze hebben hetzelfde template als het thuisshirt. Het uitshirt is geheel zwart en bevat een licht blauwe hals. De logo's van CRAFT, Molecaten en de club staan op dezelfde plaats als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met licht blauwe accenten. Het alternatieve uitshirt van PEC is dit seizoen wit met groene accenten. Dit shirt is geheel in stijl van de kleuren van de stad Zwolle. Dit tenue bevat namelijk een groene hals en een groene bies aan de onderkant. Het 3e shirt wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en witte kousen met groene accenten.

Check hieronder nog een foto van de nieuwe PEC Zwolle voetbalshirts voor 2018-2019. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Namli, van Polen, Marcellis, Ehizibue, Freire, Thomas en andere sterspelers.

PEC Zwolle voetbalshirt kopen

Het nieuwe PEC Zwolle voetbalshirt voor 2018-2019 is vanaf nu te koop in de online shop van de Eredivisionist. De prijzen van het shirt zijn vooralsnog niet bekend. Andere Eredivisie voetbalshirts voor 2018-2019 scoor je in deze WINKEL!