9 juli 2016

PEC Zwolle thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe PEC Zwolle shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Eredivisionist en kledingsponsor Robey. In dit thuisshirt speelt PEC Zwolle de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden in het MAC PARK Stadion gedurende dit seizoen. Het Rotterdamse sportmerk Robey is sinds 2015-2016 kledingsponsor van het keurkorps van Ron Jans en heeft in samenwerking met de club weer een klassiek shirt gelanceerd. We bespreken het design van het nieuwe shirt en tenue hieronder!

PEC Zwolle thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe PEC Zwolle thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd een combinatie van blauw en wit. De voorkant van het shirt bevat vier horizontale blauwe banen en vier horizontale witte banen. De witte banen zijn voorzien van dunne horizontale pinstripes. Verder bevat het shirt komend seizoen een klassieke polo kraag. De binnenkant van deze kraag bevat een speciale tekst, evenals de achterkant. Op de achterkant van de kraag staat de tekst: ''Ons blauw wit hart.'' Verder bevat het nieuwe shirt van PEC Zwolle geheel blauwe mouwen met een witte bies. De rechter borst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Robey, terwijl de linker borst het logo van PEC Zwolle bevat. Boven dit logo zijn de oude logo's van de club verwerkt. Hoofdsponsor Molecaten versiert het midden van het shirt. Molecaten is sinds 2015-2016 hoofdsponsor van de club en vorige maand werd het contract met beide partijen voor nog een seizoen verlengd. Bovendien hebben beide partijen de optie om het contract met nog een seizoen te verlengen. De linker mouw is uitgerust met het logo van subsponsor Oldenhof en op de achterkant van het PEC Zwolle shirt prijken de logo's van Consolid en Biodiesel Kampen. Het nieuwe thuistenue van de Zwollenaren wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de onderkant een witte strip. Op de shorts staan bovendien de logo's van e club en Robey. De kousen kennen het zogenaamde ''hooped'' design en bevatten horizontale blauwe en witte banen. Check hieronder de foto's van het nieuwe PEC Zwolle shirt en tenue voor 2016-2017. In dit nieuwe voetbalshirt schitteren sterren als Van Hintum, Bouy, Achahbar, van Polen, Nijland, Van de Pavert en nog meer sterren gedurende 2016-2017. Check ook de nieuwe PEC Zwolle uitshirts voor 2016-2017. 

PEC Zwolle shirt kopen

Het nieuwe PEC Zwolle shirt voor 2016-2017 kan je vanaf eind deze maand kopen in de clubshop van de Zwollenaren. De prijs van het shirt voor volwassenen zal ongeveer € 70,- zijn en voor kinderen € 60,-. In deze shops kan je het shirt van Zwolle ook laten voorzien van een eigen naam en nummer. Heb je vragen of opmerkingen over dit shirt? Stuur gerust een e-mail naar redactie@voetbalshirts.com!

PEC-Zwolle -thuistenue -2016-2017