Het nieuwe PEC Zwolle thuisshirt 2015-2016 is vandaag bekend gemaakt door PEC Zwolle en Robey. Robey en de club van trainer Ron Jans maakten in mei al bekend dat Robey vanaf het seizoen 2015-2016 kledingsponsor is van PEC Zwolle. PEC Zwolle is de zesde Nederlandse profclub waarvan Robey kledingsponsor is. Bij FC Groningen, Willem II, Roda JC, Sparta en FC Emmen worden de voetbalshirts en teamkleding ook verzorgd door Robey. In het nieuwe thuisshirt speelt PEC Zwolle de Eredivisie en KNVB beker wedstrijden in het Ijsseldeltastadion gedurende 2015-2016.

PEC Zwolle thuistenue 2015-2016

Zoals vrijwel elk seizoen het geval is, wordt het PEC Zwolle thuisshirt 2015-2016 gekenmerkt door de witte en blauwe horizontale banen over het voetbalshirt. Verder is het PEC Zwolle thuisshirt uitgerust met blauwe mouwen, welke afgesloten worden door een witte bies. Daarnaast bevat het nieuwe voetbalshirt van PEC Zwolle een v-hals met een kleine opstaande kraag. De linker borst bevat het logo van PEC Zwolle en de rechter borst het logo van Robey. Het logo van Robey komt bovendien terug op de mouwen. Op de linker mouw staat bovendien het logo van subsponsor Oldenhof en Present. Twee andere subsponsoren staan op de achterkant van het PEC Zwolle voetbalshirt. Dit zijn Molecaten en FIREZONE. Vooralsnog heeft PEC Zwolle nog geen hoofdsponsor kunnen vinden. Op de voorkant van het shirt staat dan ook nog geen nieuwe hoofdsponsor. Zodra deze bekend is gemaakt, wordt deze aan het nieuwe PEC Zwolle thuisshirt 2015-2016 toegevoegd. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met witte details. Dit is bovendien het design van de nieuwe kousen van het PEC Zwolle thuistenue 2015-2016. Check hieronder een foto van het nieuwe PEC Zwolle thuisshirt 2015-2016. Op een later moment wordt het nieuwe uitshirt en derde shirt van PEC Zwolle officieel gelanceerd.

PEC Zwolle thuisshirt 2015-2016 kopen

Het PEC Zwolle thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online shop van PEC Zwolle voor een prijs van € 65,- in volwassen maten en € 60,- in kindermaten. Laat daar ook je voetbalshirt bedrukken met een naam en nummer van de sterren van PEC Zwolle of een eigen naam en nummer. Alle voetbalshirts van Eredivisie clubs kan je bovendien kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

PEC-Zwolle -thuisshirt -2015-2016

Bron:

PEC Zwolle