26 juli 2018

Paris Saint Germain warming-up shirt 2018-2019 straalt klasse uit

PSG en Nike hebben opnieuw een speciaal warming-up shirts uitgebracht. Dit nieuwe pré match top is door Nike designer Mathew Wolff ontworpen. Wolff was ook al verantwoordelijk voor het design van de opvallende tenues en trainingskleding die het Nigeriaanse elftal droeg tijdens het WK van 2018 in Rusland. Het vandaag gelanceerde warming-up shirt wordt door de spelers alleen gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League uitwedstrijden gedurende 2018-2019. In de voorbereiding op de thuiswedstrijden draagt de club een ander shirt. Beide shirts hebben overigens wel hetzelfde template. Check het hieronder!

Zwart/goud Paris Saint Germain trainingsshirt 2018-2019

Het nieuwe Paris Saint Germain pré match top voor 2018-2019 maakt deel uit van de collectie rondom het nieuwe uitshirt. Het thema van deze collectie zijn de monumenten in de stad Parijs en de successen van de club sinds 2013. De club werd de afgelopen zeven jaar maar liefst zes keer kampioen van Frankrijk. Om deze reden bevat de nieuwe away collectie van PSG ook gouden accenten. De gouden details komen op het nieuwe warming-up shirt terug in de swoosh van Nike op de rechter borst, het logo van de club op de linker borst en het embleem van hoofdsponsor Fly Emirates op het midden van het shirt. Verder bevat het shirt een ronde hals en wordt het gekenmerkt door de all-over print van waterlelies over het gehele shirt. Deze hebben een lichtere tint zwart en bevinden zich zowel op de voorkant als achterkant van het shirt. De waterlelie is een belangrijk symbool van de stad Parijs en de club die dit seizoen onder leiding staat van trainer Thomas Tuchel. Waar voorgaande seizoenen nog de naam van de club op de achterkant van de shirts stond, is dat dit jaar niet het geval. De nieuwe warming-up tenues zijn dit jaar ook weer uitgerust met functionele elementen. Zo betreffen de mouwen raglanmouwen. Iconisch is dat deze perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. Verder is het shirt uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale prestatie.

Dit tenue wordt in de voorbereiding op de uitwedstrijden compleet gemaakt door het voetbalbroekje dat PSG draagt in de uitwedstrijden. Dit broekje is effen wit met gouden logo's van Nike en Paris Saint Germain. Check hieronder nog meer foto's van de trainingskleding, die vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mbappé, Neymar Jr, Cavani, Draxler, Di Maria en andere sterspelers. Check ook het warming-up shirt voor de thuiswedstrijden of het nieuwe trainingsjack!

Paris Saint Germain pre match top bestellen

Het nieuwe, zwart/gouden Paris Saint Germain warming-up shirt van Nike kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 54,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en het shirt voor kinderen is € 49,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Wil je andere producten van PSG bestellen? Check het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel het shirt exclusief in deze WINKEL!