26 juli 2018

Paris Saint Germain draagt gruwelijk trainingsjack in 2018-2019

Paris Saint Germain en nike hebben vandaag ook een nieuw trainingsjack gelanceerd. Dit jack is geheel in stijl van de kleuren van het uitshirt van 2018-2019 en wordt dit seizoen gedragen tijdens het betreden van het veld voorafgaande aan de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League uitwedstrijden. Dit jack wordt dus ook gedragen wanneer de CL hymne wordt afgespeeld voorafgaande aan de wedstrijden in het kampioenenbal. Check hieronder alles details van het nieuwe trainingsjack van de Parijzenaren voor 2018-2019!

Zwart/goud Paris Saint Germain anthem trainingsjack 2018-2019

Het Paris Saint Germain anthem jack is geheel in stijl van de kleuren en stijl van het Paris Saint Germain uitshirt van 2018-2019. De nieuwe PSG away collectie staat in het teken van de monumenten in de stad Parijs en de successen van Paris Saint Germain de afgelopen jaren. Sinds 2013 werd de club maar liefst zes keer kampioen van Frankrijk. Waar het nieuwe uitshirt overwegend effen wit is, is het jack zwart met een effen witte taping over de schouders en mouwen. De mouwen zijn uitgerust met een gaaf design van flitsende, dunne, witte strepen. Daarnaast bevat het trainingsjack van Paris Saint Germain een baseball collar. De gouden details op het jack verwijzen naar de successen van PSG. De swoosh van Nike op de rechter borst is goud, alsook de logo's van de club en sponsor Fly Emirates op de linker borst. Het jack is ook weer uitgerust met de nodige functionele details. Zo betreffen de mouwen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. De mouwen bevatten aan de onderkant ook duimgaten. Hierdoor valt het jack nog strakker om de armen. Verder zijn de zijkanten van het trainingsjack uitgerust met twee zakken. Last but not least zijn de trainingsjack van Nike ook dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de jacks, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mbappé, Cavani, Neymar JR, Verratti, Draxler en nog meer sterspelers van de Franse kampioen in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Check bovendien het nieuwe trainingspak.

Paris Saint Germain anthem trainingsjack 2018-2019 bestellen

Het nieuwe zwart/gouden PSG trainingsjack voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het jack is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. Het jack is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere PSG producten bestellen? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe jack direct in DEZE SHOP!