9 mei 2018

Nike en Paris Saint Germain presenteren fleurig warming-up shirt voor 2018-2019

Paris Saint Germain en Nike hebben een nieuw warming-up shirt uitgebracht. Dit betreft al het shirt voor 2018-2019. Het pre-match top is het traininingsshirt waarin de spelers de warming-up doen ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende komend seizoen. In dit shirt wordt dus niet getraind. Het shirt heeft weer een geheel nieuw design, waarvoor Nike verantwoordelijk is. Het Amerikaanse sportmerk is al sinds eind jaren '80 verantwoordelijk voor het design van de tenues en trainingskleding van de Franse club. Check hieronder alles over het opvallende design van het nieuwe pre-match top van de kampioen van Frankrijk.

Paris Saint Germain pre match top en voetbalbroekje 2018-2019

Het nieuwe warming-up shirt van de Parijzenaren is geheel navy blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van lelies over het geheel shirt. Deze waterlelies zijn rood en bevinden zich zowel op de voor- als de achterkant van het pre match top. Dit seizoen bevat het shirt een ronde hals en de logo's van Nike en de club prijken op de borst. Hoofdsponsor Fly Emirates versiert het midden van het inloopshirt van de Franse kampioen. Zowel de swoosh van Nike als het logo van de vliegmaatschappij op het shirt zijn wit. Qua technologieën en materiaal heeft het shirt de kenmerken die we gewend zijn. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke lekker strak om de armen vallen en het shirt bestaat verder voor 100% uit polyester. Daarnaast is het shirt uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Er is geen speciaal voetbalbroekje voor het warming-up tenue. In de warming-up in de aanloop naar de wedstrijden van de club wordt namelijk al het voetbalbroekje gedragen. Dit wedstrijdbroekje heeft dit jaar ook weer het gebruikelijke design. Het broekje is geheel navy blauw. Opvallend aan het broekje is dat deze dit jaar geen naden bevat, zodat de spelers minder hinder ondervinden en nog vrijer kunnen bewegen. Op de broekjes prijken ook de logo's van de club en Nike.

Check hieronder nog een foto van het nieuwe warming-up shirt waarin we spelers als Neymar JR, Cavani, Di Maria en andere spelers vanaf 2018-2019 zien. Check ook de details van het nieuwe thuisshirt!

Paris Saint Germain pre match top bestellen

Het nieuwe Paris Saint Germain warming-up shirt van Nike kan je vanaf eind mei bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 54,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en het shirt voor kinderen is € 49,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Wil je andere producten van PSG bestellen? Check het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel het shirt exclusief in deze WINKEL!