Paris Saint Germain trainingsshirts 2022

Het grijze Paris Saint Germain trainingsshirt 2022 is vandaag officieel gelanceerd door Jordan Brand en PSG! Dit betreft het trainingsshirt dat door de club uit de Franse hoofdstad vooral gedragen wordt tijdens de trainingen in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2021-2022, dus van februari tot mei 2022. Dit trainingsshirt is onderdeel van de collectie rondom het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021-2022. Dit betreft direct ook het laatste trainingstenue van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren de club en Nike de trainingscollectie voor 2022-2023. 

Zilver/Blauw Paris Saint Germain trainingsshirt 2022

Het Paris Saint Germain trainingsshirt 2022 is overwegend grijs/zilver en bevat een design van dunne donkerblauwe stippen, welke wat weg hebben van een sterrenstelsel of buitenaards landschap. Het thema van de nieuwe collectie is dan ook ''Space Hippie.'' Deze lijn is geïnspireerd door de sneakerlijn van Nike, waarbij gerecyclede materialen, afkomstig van fabrieksresten, wordt gebruikt. Nike heeft voor dit trainingsshirt ook weer het zogenaamde Strike template gebruikt. Dit template komt vooral tot uiting in de diagonale band op de mouwen. Deze band is weer geheel in stijl van de clubkleuren van PSG. De band is rood en wordt geflankeerd door de dunnere blauwe en witte band. Een ander kenmerk van het template is de ronde hals. Op de nieuwe Paris Saint Germain collectie staat niet het logo van Nike, maar dat van Jordan Brand. Het basketbalmerk is onderdeel van het merkenportfolio van Nike INC en heeft sinds 2018 een samenwerkingsverband met de club. Ieder jaar is het merk van Michael Jordan verantwoordelijk voor één van de collecties van Paris Saint Germain. Dit jaar prijkt de jumpman bijvoorbeeld ook op het Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022. Op de linkerborst staat de badge van de club. Het midden van het tenue bevat het logo van sponsor ALL (Accor Live Limitless). Subsponsor VISIT Rwanda versiert opnieuw de achterzijde van de Paris Saint Germain trainingstenues 2022. Het trainingstenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw (Midnight Navy) voetbalbroekje met aan de onderkant van de pijpen dezelfde band als op de mouwen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Nike.

Ook de nieuwe Paris Saint Germain trainingscollectie is door Nike/Jordan Brand weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder de eerste afbeeldingen van het Nike Paris Saint Germain trainingsshirt 2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Messi, Neymar, Mbappé, Ramos, Hakimi, Icardi, Donnarumma, Icardi, Di Maria en andere spelers en check ook het nieuwste Paris Saint Germain trainingspak 2022. 

Paris Saint Germain trainingsshirt bestellen

Het Jordan Brand Paris Saint Germain trainingsshirt 2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het trainingsshirt is voor kinderen € 44,95 en voor volwassenen € 49,95. Het warming-up shirt is € 59,95 voor volwassenen en voor kinderen € 54,95. De shirts zijn beschikbaar in de volgende maten: 128, 140, 152, 164, XS, S, M, L, XL en XXL. Check ook andere trainingskleding van Paris Saint Germain in deze winkels! 

Bestel de Paris Saint Germain trainingstenues altijd in de officiële Nike SHOP! 

of deze SHOP!

of deze fanshop!

Paris Saint Germain trainingsshirt 2022

Grijs Paris Saint Germain trainingsshirt 2022