Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021-2022

Het nieuwe Paris Saint Germain 4e voetbalshirt is vandaag officieel gepresenteerd door Jordan Brand en de club uit Parijs. Dit betreft alweer het 4e tenue van dit seizoen. Het nieuwe tenue wordt door de club uit de Franse hoofdstad gedragen tijdens een aantal uitwedstrijden in de Franse competitie en de Champions League gedurende de tweede seizoenshelft van dit seizoen. Het Paris Saint Germain 4e shirt is het alternatief voor het Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022 en het Paris Saint Germain 3e shirt. Evenals het thuistenue van de Parijzenaren is dit tenue geïnspireerd door de basketbaltenues van New York Red Bulls in de jaren '90. 

Wit Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021-2022

Op de borst van het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt staat niet het logo van Nike, maar die van Jordan Brand. Het basketbalmerk, dat onderdeel is van het merkenportfolio van het moederbedrijf van Nike, heeft sinds 2018 een partnership met de Parijzenaren. Verschillende collecties bevatten sindsdien het Jordan Brand logo in plaats van dat van Nike. Ook de collectie rondom het Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022 bevat het logo van het merk dat gestart is door Michael Jordan. Het Paris Saint Germain heeft een vrij eenvoudig design en heeft vrijwel hetzelfde template als het thuistenue. Het voetbalshirt is volledig wit en bevat in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen de andere clubkleuren van PSG. De hals bevat twee rode banen met daartussen twee dunnere donkerblauwe lijnen en in het midden een witte band. Ook de biesjes hebben dit design. Op de rechterborst prijkt het logo van Jordan Brand in het donkerblauw en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Hoofdsponsor ALL (Accor Live Limitless) staat op het midden van het tenue in het navy blauw en de linkermouw bevat het logo van QNB in dezelfde kleur. De binnenkant van de hals bevat nog een detail. Hier prijkt namelijk de Franse driekleur met een rode jumpman.

Het Paris Saint Germain 4e tenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Het design van het voetbalbroekje is geïnspireerd door de basketbalbroekjes van Chicago Red Bulls uit de jaren '90. De broekjes bevatten aan de onderkant rode en donkerblauwe banen, welke naar de zijkant van het broekje een ruit vormen. In deze ruit is aan de rechterzijde van het basketbalbroekje het clublogo verwerkt en aan de andere kant het logo van Jordan Brand. De kousen van het tenue zijn wit met aan de bovenkant een donkerblauwe en rode lijn en op het midden de jumpman van Jordan Brand en de naam van de stad: PARIS.

De nieuwe Paris Saint Germain tenues zijn uitgerust met de gebruikelijke performance technologieën. De authentic tenues bevatten de Nike Dri FIT ADV technologie en de replica/stadium tenues de Nike Dri FIT technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic tenues betreffen de voetbalshirts die ook echt door de spelers gedragen worden. Deze zijn wat duurder en vallen wat meer getailleerd en zijn bovendien lichter. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Messi, Mbappé, Neymar, Ramos, Simons, Hakimi, Icardi, Di Maria, Wijnaldum, Verratti en tal van andere sterren. 

Paris Saint Germain 4e voetbalshirt bestellen

Het Jordan Brand Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het authentic voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 139,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In de onderstaande winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere Paris Saint Germain merchandising! Directe levering!

Bestel het nieuwste Paris Saint Germain voetbalshirt in de Nike SHOP! 

of de Paris Saint Germain fanshop!  (inclusief de mogelijkheid tot bedrukking)

of deze winkel! 

Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2021-2022

Paris Saint Germain voetbalbroekje 4e tenue 2021-2022

Paris Saint Germain 4e tenue 2021-2022

Paris Saint Germain 4e tenue 2021-2022