Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022

Paris Saint Germain en Nike hebben vandaag het nieuwe, roze Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd met het motto: ''TOUJOURS PARIS!'' In het wit/roze uitshirt speelt Paris Saint Germain de Ligue 1, Coupe de France en Champions League uitwedstrijden in 2021-2022. In tegenstelling tot het Paris Saint Germain thuisshirt staat op dit tenue wel de swoosh van Nike! Het Amerikaanse sportmerk is dit seizoen weer verantwoordelijk voor de productie van de Paris Saint Germain tenues en trainingskleding. Deze functie heeft het sportmerk sinds eind jaren '80. 

Paris Saint Germain uit shirt en tenue 2021-2022

Het Nike Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022 heeft dit seizoen een gedurfd en origineel design. Het tenue is niet alleen een eerbetoon aan Paris als modestad en bevat dan ook verschillende details die verwijzen naar het Grand Paris, de postmoderne architectuur van de vroege jaren '70, en de talloze wijken die de stad kent. De jaren '70 is ook de periode waarin het iconische design van het Paris Saint Germain thuisshirt is ontstaan. Het nieuwe uitshirt van Paris Saint Germain bevat designelementen, die verwijzen naar het thuisshirt.  Het Paris Saint Germain uitshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de zwarte en roze details. Over het midden van het tenue loopt een verticale roze en zwarte band. Aan de bovenkant is deze band wat meer naar de linkerkant geplaatst en aan de onderkant iets meer naar rechts. Deze banen zijn een moderne interpretatie van het zogenaamde ''Hechter'' design. In 1971 introduceerde toenmalig Paris Saint Germain voorzitter en fashiondesigner Daniël Hechter dit design, afgekeken van het Ajax tenue van de jaren '70. In de jaren '70 regen de Amsterdammers de successen aaneen met als hoogtepunt het drie keer achter elkaar winnen van de Europa Cup. Hechter, groots fan van Ajax, kopieerde dit design vervolgens naar het Paris Saint Germain thuisshirt. 50 jaar na dato hebben de Paris Saint Germain tenues nog steeds design en het Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022 heeft nu dus een moderne variant van het Hechter design.

De banen worden onderbroken door het logo van ALL (Accor Live Limitlles), welke op het midden van het tenue in het zwart staat. De band aan de onderkant van de rechtermouw is roze en de band aan de onderkant van de linkermouw is zwart. Verder is het Paris Saint Germain uittenue 2021-2022 uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een subtiele v-opening. De binnenkant van de hals bevat een kleine graphic van de Franse vlag met de naam van de stad: PARIS. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het zwart en de andere borst betreft een monochrome clubbadge. Dit betekent dat de badge niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt, in dit geval zwart/wit. De linkermouw van het tenue is uitgerust met het logo van subsponsor QNB.

Het Paris Saint Germain uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje. De rechterpijp van het voetbalbroekje bevat een monochrome badge van de club. Deze badge is namelijk een combinatie van zwart en wit. De andere pijp bevat de swoosh van Nike in het zwart. De kousen van het uittenue zijn ook volledig wit.  Zoals alle Nike tenues zijn ook de Paris Saint Germain uitshirts 2021-2022 onderdeel van het Nike Move To Zero programma. Dit betekent dat de tenues geproduceerd zijn van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen. De tenues bevatten bovendien de nieuwste technologieën. De authentic tenues zijn voorzien van de Nike Dri FIT ADV. Technologie en de stadium/replica tenues met de Nike Dri Fit technologie. Beide technologieën zorgen voor de afvoer van zweet en vocht naar de buitenkant van de tenues en voor ventilatie. De Match voetbalshirts bevatten extra ventilatiezones, vallen wat getailleerder en zijn lichter.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mbappé, Neymar, Wijnaldum, Ramos, Icardi, Verratti, Di Maria, Kimpembe, Marquinhos, Draxler en nog meer sterren.

 

Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022 bestellen

Het wit/roze Nike Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022 kun je nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van het tenue zijn hetzelfde als voorgaande seizoenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het Match voetbalshirt (de authentic versie) is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 139,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In de onderstaande webshops kun je de tenues van PSG ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel het nieuwste Paris Saint Germain voetbalshirt altijd in de Nike SHOP! 

of de Paris Saint Germain fanshop!  (inclusief de mogelijkheid tot bedrukking)

of deze winkel! 

Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022

Wit/Roze Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022

Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022

Wit/Roze Paris Saint Germain uittenue 2021-2022