14 mei 2021

Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022 is vandaag officieel gepresenteerd door Nike en de Franse topclub! In dit nieuwe tenue speelt Paris Saint Germain de Champions League, Ligue 1 en Coupe de France thuiswedstrijden in het Parc des Princes gedurende 2021-2022. Voor het eerst sinds eind jaren ’80 bevat het Paris Saint Germain thuisshirt niet het logo van Nike, maar dat van Jordan Brand. Met het basketbalmerk heeft Paris Saint Germain sinds het seizoen 2018-2019 een samenwerking en sindsdien prijkt de jumpman van het merk op verschillende tenues van de Franse grootmacht. Nu dus voor het eerst op het thuisshirt! Jordan Brand is overigens onderdeel van het merkenportfolio van Nike. 

Paris Saint Germain thuis shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe Jordan Brand Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar ook een speciaal basketbal thema. Het tenue is namelijk geïnspireerd door de outfits van de Chicago Red Bulls, uiteraard zonder het DNA van de club uit het oog te verliezen.  Met het nieuwe tenue wordt de typische basketbal look overgedragen naar het Parc Des Princes!  Hierdoor heeft het nieuwe Paris Saint Germain voetbalshirt 2021-2022 voor het eerst sinds begin jaren '70 niet het traditionele ''Hechter'' design. In 1973 ontwierp de fashion designer en eigenaar van Paris Saint Germain, Daniel Hechter, een nieuw tenue voor de Parijzenaren. De grote inspiratie voor het tenue vormde het voetbalshirt van Ajax, dat begin jaren '70 met drie Europa Cups op rij succesvol was in Europa. Sinds 1973 bevat het blauwe Paris Saint Germain tenue een brede verticale rode band met twee dunne witte banen. Deze ontbreken echter op het Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022.  In plaats daarvan zijn er wel twee glimmende, verticale blauwe banen op het tenue aangebracht, welke uiteraard wel een verwijzing zijn naar de ''Hechter'' look. De kleuren rood en wit komen terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Hiervoor vormen zowel de het Chicago Red Bulls shirts als de clubkleuren van PSG de inspiratie. De ronde hals bevat een brede rode band, geflankeerd door twee dunnere witte banen. Ook de biesjes hebben dit design.

Het logo van Jordan Brand staat dit seizoen op de rechterborst van het tenue en de linkerborst bevat de badge van Paris Saint Germain. Ook in 2021-2022 staat het logo van hoofdsponsor ALL (Accor Live Limitless) op het midden van het tenue. De hotelketen is sinds 2019-2020 de hoofdsponsor van Paris Saint Germain en beide partijen hebben nog een langjarige overeenkomst. De binnenkant van de hals bevat ook nog een detail. Hierin is een detail aangebracht in de kleuren van de Franse vlag met daarboven de naam van de stad: PARIS. De jumpman speelt daarbij de functie van letter A. 

Ook de voetbalbroekjes van Paris Saint Germain hebben dit jaar de typische basketballook. De broekjes zijn namelijk ook geïnspireerd door de Chicago Red Bull shorts. Het voetbalbroekje van Paris Saint Germain is donkerblauw en bevat een brede rood/witte band aan de onderkant welke middels een zigzag streep naar de zijkanten en de achterkant van het voetbalbroekje overloopt. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Jordan Brand. De kousen zijn ook donkerblauw en bevatten aan de bovenzijde een rood/witte band met daaronder de jumpman en de initialen van de club: PSG! 

De nieuwe Paris Saint Germain tenues zijn, zoals alle Nike voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit en Dri-FIT ADV technologie. De Dri-FIT ADV technologie is de opvolger van de Vapor Match technologie, maar heeft hetzelfde effect. Het zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en zweet en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Paris Saint Germain tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mbappé, Neymar, Di Maria, Kean, Icardi, Verratti, Marquinhos, Alcantara en andere spelers in dit tenue.

Paris Saint Germain voetbalshirt bestellen

Het Nike Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als de afgelopen seizoenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het replica voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het authentic voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 139,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In de onderstaande winkels vind je ook de nieuwste Paris Saint Germain X Jordan Brand trainingskleding en de kun je de Paris Saint Germain tenues ook laten bedrukken met de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel het nieuwste Paris Saint Germain voetbalshirt altijd in de Nike SHOP! 

of de Paris Saint Germain fanshop!  (inclusief de mogelijkheid tot bedrukking)

of deze winkel! 

Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022

Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022

Paris Saint Germain thuistenue 2021-2022

Paris Saint Germain X Jordan Brand collectie 2021-2022