Paris Saint Germain trainingsshirt en warming-up shirt Champions League 2019-2020

Paris Saint Germain draagt in aanloop naar de Champions League wedstrijden ook een geheel nieuw trainingsshirt en warming-up shirt. Deze nieuwe tenues werden afgelopen weekend tegelijkertijd met het 3e voetbalshirt van de Parijzenaren gelanceerd. Het trainingsshirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en het inloopshirt wordt gedragen wanneer de spelers de warming-up afwerken ter voorbereiding op de wedstrijden in het Europese hoofdtoernooi. Dit seizoen neemt de club van trainer Tuchel het in de groepsfase op tegen Real Madrid, Galatasaray en Club Brugge.

Blauw Paris Saint Germain warming-up shirt Champions League 2019-20

Het nieuwe Paris Saint Germain warming-up shirt voor de Champions League is geheel in stijl van het jaren '90 thema van het derde voetbalshirt van de Franse kampioen. Het inloopshirt bevat namelijk een all-over print. Deze print heeft wat weg van de architectuur van de Eiffeltoren, maar dan omgekeerd. Het warming-up shirt van PSG is geheel blauw en bevat diagonale en horizontale banen in twee tinten blauw. Deze banen hebben het zogenaamde brushed effect, wat het shirt nog meer een jaren '90 look geeft. Dit wordt ook nog eens versterkt door het logo dat Nike gebruikt op de Champions League trainingslijn. Op het midden van de borst staat namelijk het Nike Futura logo. Dit logo werd door het Amerikaanse sportmerk vooral in de jaren '90 gebruikt en bestaat uit de swoosh en het woordmerk. Onder het Nike logo prijkt het logo van de club uit de Franse hoofdstad. Het inloopshirt van Paris is verder uitgerust met een ronde hals.

Wit Paris Saint Germain trainingsshirt 2019-2020

Het Paris Saint Germain Champions League trainingsshirt heeft dezelfde kleuren als het alternatieve uitshirt. Dit trainingsshirt is wit. De mouwen zijn iets donkerder en bevatten de bekende zigzagstrepen. Het trainingsshirt van PSG is bovendien uitgerust met een Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een diagonale en rechte hals. De binnenkant van de hals is uitgerust met een rode taping en op de borst staan het Nike Futura en het PSG logo. Het Nike logo van is rood en het PSG logo is navy blauw. Dit trainingstenue kan gecombineerd worden met het nieuwe trainingsbroekje, dat ook wit is. De nieuwe PSG trainingskleding is ook dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale prestatie. Onderdeel van de nieuwe trainingslijn zijn ook een nieuw Champions League trainingspak en trainingsjack.

Paris Saint Germain trainingsshirt Champions League kopen

De nieuwe trainingsshirts van Paris Saint Germain kun je vanaf nu bestellen. Het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De warming-up shirts zijn voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 49,95. De tenues zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Paris Saint Germain trainingsshirt altijd in deze SHOP

of deze winkel!