Paris Saint Germain trainingsjack Champions League 2019-2020

Paris Saint Germain en Nike hebben vandaag een speciaal trainingsjack voor de Champions League gelanceerd. Dit nieuwe jack wordt met name gedragen tijdens het betreden van het veld voorafgaande aan de wedstrijden in het miljardenbal dit seizoen, maar ook tijdens het afspelen van de Champions League hymne, vlak voordat de wedstrijden beginnen. De Franse kampioen neemt het in de groepsfase van de Champions League op tegen Real Madrid, Galatasaray en Club Brugge in poule A.

Het witte Paris Saint Germain Champions League anthem trainingsjack 2019-20

Het nieuwe trainingsjack van Paris Saint Germain is niet alleen geheel in stijl van de kleuren van de Franse vlag, maar ook in stijl van het nieuwe Paris Saint Germain Champions League uitshirt. Dat voetbalshirt is op zijn beurt weer geïnspireerd door het tenue van 1989-1990. Dat is dit jaar precies dertig jaar geleden en was bovendien het eerste seizoen dat Nike kledingsponsor was van de Parijzenaren. Er valt dit jaar dus wat te vieren. Beide partijen zijn niet alleen al dertig jaar aan elkaar verbonden, afgelopen zomer werd het contract tussen Nike en PSG ook nog eens verlengd tot 2032. Het nieuwe Paris Saint Germain Champions League trainingsjack is dit seizoen geheel wit en bevat opnieuw een taping over de mouwen en schouders. De band over de rechtermouw is rood en de band over de linkermouw is donkerblauw. Deze kleuren komen ook weer terug in de logo's van Nike en PSG op de borst. Het Nike logo is rood en het Paris Saint Germain logo is een combinatie van wit en blauw. Het logo van Nike op alle Champions League trainingskleding en het 3e shirt betreft het speciale Futura logo. Dit logo werd met name vaak gebruikt in de jaren '90 en stond ook op het tenue van 1989-1990. Het jack is bovendien uitgerust met een brede band over het midden. Deze band bevat diagonale strepen met daarin de naam van de club. Deze print is ook verwerkt in het nieuwe Champions League uitshirt van Paris. Verder bevat het nieuwe PSG trainingsjack de gebruikelijke details. Het trainingsjack is uitgerust met een hoge hals met doorlopende rits. De zijkanten van het jack bevatten zakken en daarnaast is het Champions League jack uitgerust met een tailleband, voor de optimale pasvorm.

Het nieuwe trainingsjack van Paris kan perfect gecombineerd worden met de blauwe trainingsbroek van het Champions League trainingspak van Paris Saint Germain. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het trainingsjack dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Neymar, Mbappé, Icardi, Sarabia, Gueye, Herrera, Diallo, Di Maria en nog meer spelers.

Paris Saint Germain trainingsjack bestellen

Het witte Paris Saint Germain trainingsjack kun je vanaf nu bestellen. Dit jack is zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingsjack € 84,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het jack € 69,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Paris Saint Germain trainingsjack altijd in deze SHOP

of deze winkel! 

Wit Paris Saint Germain trainingsjack 2019-2020