Paris Saint Germain trainingspak Champions League 2019-2020

Paris Saint Germain en Nike hebben vandaag het nieuwe trainingspak voor de Champions League uitgebracht. Dit pak wordt door de club van trainer Thomas Tuchel gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het Europese bekertoernooi gedurende 2019-2020. Het nieuwe pak wordt dus onder andere gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden tegen Real Madrid, Galatasaray en Club Brugge. Bij deze clubs is de Franse kampioen namelijk ingedeeld in de poulefase van het miljardenbal.

Witte Paris Saint Germain trainingstrui en trainingsbroek 2019/20

De nieuwe Champions League collectie van Paris Saint Germain is dit seizoen een ode aan het uitshirt van het seizoen 1989-1990. Dit betreft het tenue waarop het nieuwe 3e shirt is gebaseerd. De trainingstrui van het Paris Saint Germain Champions League trainingspak voor 2019-20 is dan ook geheel wit. Een uitzondering hierop vormt het Nike Futura logo op de rechterborst. Dit betreft hetzelfde logo als PSG op haar tenues had in 1989-1990 en bestaat uit de swoosh en het woordmerk van het Amerikaanse sportmerk. Het seizoen 1989-1990 was het eerste seizoen waarin Nike kledingsponsor werd van Paris Saint Germain. Onlangs werd het contract tussen beide partijen verlengd tot 2032. De linkerborst van de trainingstrui bevat het logo van PSG. Dit logo is monochroom, wat betekent dat deze in stijl is van de kleuren van het nieuwe pak: zwart/wit. Verder heeft de training sweater van het Paris Saint Germain trainingspak de gebruikelijke kenmerken. De mouwen hebben een design van zigzagstrepen. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten. Deze zorgen er in combinatie met de raglanmouwen voor dat deze strak om de armen en schouders vallen. De sweater bevat verder een hoge hals met een rits tot de borst en is gemaakt van een combinatie van polyester en elasthaan, zodat de top naadloos op het lichaam aansluit.

Het Paris Saint Germain Champions League trainingspak voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een blauwe trainingsbroek. Deze broek is aan de bovenkant uitgerust met een een tailleband. De onderkant van de Paris Saint Germain broek bevat enkelritsen en de zijkanten zijn uitgerust met zakken. Het Nike Futura en het clublogo staan in het rood op de trainingsbroeken van Paris Saint Germain. Bovendien heeft de trainingsbroek een strakke, toelopende pasvorm. Ook de trainingsbroek sluit naadloos aan op benen. De pakken zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak en check bovendien het andere Paris Saint Germain trainingspak voor 2019-20.

Paris Saint Germain trainingspak Champions League kopen

Het witte Paris Saint Germain trainingspak voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De tops en trainingsbroeken zijn voor volwassenen € 64,95 (in totaal € 129,90) en voor kinderen zijn beide items € 54,95 (in totaal € 129,90). Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Check ook andere beschikbare PSG producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je nieuwe Paris Saint Germain pak altijd in deze SHOP

of deze winkel!