20 december 2017

Paris Saint Germain trainingspak 2018

Paris Saint Germain en Nike hebben weer een nieuw trainingspak voor PSG uitgebracht! Dit pak wordt door de spelers van Paris Saint Germain gedragen tijdens de trainingen en warming-up in de tweede seizoenshelft van 2017-2018. Dit betekent dat we sterren als Neymar JR, Mbappé, Cavani, Di Maria, Alves, Draxler, Verratti en de andere toppers van de club in dit nieuwe pak gaan zien vanaf januari 2018 tot mei 2018 in de voorbereiding op de Ligue 1 en Champions League wedstrijden. Vanaf medio mei/juni wordt pas weer de nieuwe PSG collectie voor 2018-2019 bekend gemaakt. Het nieuwe trainingspak bestaat opnieuw uit een training top met zip en een strakke trainingsbroek. Het pak kan je uiteraard ook met trainingsjack bestellen! Meer weten over het nieuwe PSG trainingspak? Lees hieronder vooral verder!

Direct enthousiast over het nieuwe trainingspak van PSG voor 2018. Bestel het nieuwe pak direct in deze online winkel! of deze SHOP!

Kobalt blauw Paris Saint Germain training top en trainingsjack 2018

De training top van het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak voor 2018 heeft een opvallende kleur. Deze is namelijk overwegend kobalt blauw. Met deze kleur wordt er een andere dimensie gegeven aan de clubkleuren van PSG. Ook de rode tint uit de clubkleuren van de Franse grootmacht komt terug in de nieuwe training top. De strip over de schouders en mouwen is namelijk rood. Ook hier heeft Nike weer een dimensie aangegeven. De tint rood is namelijk net wat feller dan het rood van de clubkleuren. Deze tint wordt door Nike ''rush red'' genoemd. De strip heeft hetzelfde design als het eerder dit jaar gelanceerde trainingspak en het Champions League trainingspak. De strip is verdeeld in dunne, horizontale streepjes, wat het pak een flitsend design geeft en de spelers opvallen wanneer ze het trainingsveld of het stadion betreden. Verder bevat de nieuwe Paris Saint Germain drill top een hoge hals met een rits tot de borst en bevatten de mouwen aan de onderkant ook komend half jaar weer duimgaten. Het verhaal is bekend. De duimgaten zorgen ervoor dat de training top nog strakker om de armen vallen. Dit wordt ook nog eens bewerkstelligd door de raglanmouwen. De raglanmouwen zorgen ervoor dat de mouwen getailleerd om de armen vallen en dat de spelers ook nog eens voldoende bewegingsvrijheid hebben, omdat de mouwen perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Op de borst van de top mogen de logo's van de club en Nike niet ontbreken. Nike en de club uit de Franse hoofdstad vieren komend seizoen dat beide partijen al dertig jaar een partnership hebben. Sinds eind jaren '80 werken deze samen. Op het midden van de training top prijkt het logo van sponsor Fly Emirates. De top wordt helemaal afgemaakt door een langere achterzoom met een split, welke zorgt voor de optimale bescherming.

Paris Saint Germain trainingsbroek 2018

Aan de trainingsbroek van het nieuwe trainingspak van de Parijzenaren is niks veranderd. Dit betreft dus dezelfde trainingsbroek als het trainingspak dat de club al sinds de zomer draagt. Deze broek is ook weer in stijl van de clubkleuren van PSG. De broek is geheel blauw en bevat een rode strip, inclusief horizontale strepen, aan de zijkanten van de broek. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De zijkanten van de trainingsbroek van Paris Saint Germain zijn uitgerust met twee zakken met een rits. Deze zakken zitten wat meer verborgen. Verder bevat de broek aan de onderkant enkelritsen. Hierdoor kan je de broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit doen. Daarnaast heeft de broek een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek slim fit is en vooral strak valt ter hoogte van de kuiten en enkels. Op de broek prijken natuurlijk ook weer de logo's van de club en Nike. Zowel de broek als de training top bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Dit kan je overigens ook met een trainingsjack bestellen. Het trainingsjack heeft vrijwel hetzelfde design als de training top. Het enige verschil is dat de rits doorloopt en het trainingsjack en baseball collar heeft. Bovendien is het jack ook uitgerust met twee zakken aan de zijkanten.

Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Het kobalt blauwe PSG trainingspak kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De drill top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Voor kinderen hebben de training top en trainingsbroek een prijs van € 55,- en voor volwassenen zijn beide items € 65,-. Het gehele pak met jack is voor kinderen € 100,- en voor volwassenen € 120,-. Wil je andere PSG producten bestellen? Check onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe trainingspak van PSG voor 2018 in deze online winkel!

of deze SHOP!