31 mei 2017

Paris Saint Germain trainingspak 2017-2018

Het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak voor 2017-2018 is inmiddels tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt en de nieuwe trainingscollectie voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt door Nike en de club. Dit nieuwe pak wordt door de spelers van PSG gedragen tijdens de voorbereiding op de Ligue 1, beker en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Het nieuwste trainingspak bestaat dit seizoen uit een zogenaamd squad drill top en een trainingsbroek. Beide items kunnen los van elkaar gekocht worden en zijn beschikbaar voor zowel kinderen als voor volwassenen. Bovendien is er een zogenaamde STRIKE versie van het trainingspak gelanceerd. Dit is een authentic pak, dat ook echt door de spelers gedragen wordt. Check hieronder alle details van het nieuwe trainingspak.

Rode Paris Saint Germain training sweater 2017-2018

De nieuwe training sweater van het PSG trainingspak voor 2017-2018 is overwegend rood en bevat een blauwe strip over de schouders en mouwen. Deze strip is verdeeld in dunne horizontale strepen. Hiermee heeft de drill top hetzelfde design als het nieuwe trainingsshirt van Paris. Verder wordt de drill top gekenmerkt door de hoge hals met rits en op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor Fly Emirates versiert het midden van de training top. De mouwen van deze top zijn zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en je een optimale bewegingsvrijheid geven. Deze training top is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze training top heeft voor volwassenen een prijs van € 64,95 en voor kinderen € 54,95.

Er bestaat bovendien een authentic versie van deze sweater. Deze wordt door Nike het AEROSWIFT STRIKE Drill Top genoemd. Deze top heeft vrijwel hetzelfde design als de goedkopere training sweaters en zijn alleen beschikbaar voor volwassenen. De authentic training sweaters zijn uitgerust met de AEROSWIFT technology. Deze technologie zorgt ervoor dat de sweater nog lichter is en nog strakker om het lichaam valt. Deze technologie zorgt er tevens voor dat zweet en vocht nog sneller naar buiten wordt getransporteerd en dat je nog meer snelheid kan maken op het veld. Deze unieke technologie van Nike combineert bewegingsvrijheid met ventilatie. De mouwen bevatten bijvoorbeeld ribbels, waardoor je je nog makkelijker kan bewegen. De hals bevat een speciale tape, waardoor de pasvorm nog beter is. Deze STRIKE DRILL top heeft een prijs van € 120,-.

Paris Saint Germain trainingsbroek 2017-2018

Het nieuwe trainingspak van PSG wordt gecompleteerd door een blauwe trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat aan de zijkanten een rode strip tot de knieholtes en herbergt ook de logo's van de club en Nike. Bovendien is de broek uitgerust met twee zakken en heeft deze broek een strakke pasvorm. De trainingsbroek heeft een prijs van € 64,95 voor volwassenen en € 54,95 voor kinderen. Ook van deze broek is er door Nike een authentic versie gelanceerd. Deze heeft een prijs van € 100,- en bevat bovendien de AEROSWIFT technologie.

Paris Saint Germain trainingspak kopen

Het nieuwe trainingspak van PSG kan je per direct voor kinderen en volwassenen kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van de club kopen, zoals het nieuwe thuisshirt, check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe trainingspak van PSG in deze online winkel!

of deze SHOP!