24 mei 2017

Paris Saint Germain thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike met het motto ''PLAY PARIS.'' In dit nieuwe shirt speelt PSG de Ligue 1, Coupe de Ligue, Coupe de France en Champions League thuiswedstrijden in het Stade de France gedurende dit seizoen. Evenals het shirt van vorig seizoen staat het nieuwe voetbalshirt van Paris weer geheel in het teken van de stad Parijs, waardoor het nieuwe shirt weer verschillende speciale accenten bevat. We bespreken alle details van het nieuwe tricot van de club van trainer Emery hieronder!

Wil je het nieuwe Paris Saint Germain shirt voor 2017-2018 direct kopen voor kinderen of volwassenen? Check deze online SHOP of deze online winkel! 

Paris Saint Germain shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe shirt van PSG voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend blauw. Echter deze tint blauw is een lichtere tint blauw dan voorgaande jaren. Hiermee is het shirt gebaseerd op één van de voetbalshirts uit de jaren '70 of '80. Daarnaast wordt het nieuwe thuisshirt van Paris Saint Germain gekenmerkt door de verticale, rode band over het midden van het shirt. Deze dunne band is uitgerust met flitsende strepen in de vorm van een v. Dit zijn de zogenaamde chevrons, de omgekeerde driehoeken. De mouwen van het nieuwe tenue van PSG hebben ook een wat opvallendere kleur. Deze zijn paars. Een subtiel detail is ook te zien in een band rondom de ronde hals. Dit is een strip, die geheel in stijl van de clubkleuren van PSG is: rood/wit/blauw. Deze strip wordt aan de achterkant onderbroken door de naam van de stad: PARIS. Ook de binnenkant van het nieuwe voetbalshirt bevat dit seizoen weer een uniek detail. Hierin is de leus van de club verwerkt: ''ICI C'EST PARIS.'' De rechter borst is natuurlijk uitgerust met de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1989 kledingsponsor van de Franse club en zal dit in ieder geval nog tot 2022 blijven. Op het midden van het nieuwe thuisshirt staat het logo van sponsor FLY EMIRATES. De vliegmaatschappij is sinds 2006 de hoofdsponsor van Paris Saint Germain en blijft in ieder geval tot 2019 shirtsponsor. Op de linker borst staat het logo van de club en aan de zijkanten van het nieuwe voetbalshirt van PSG bevindt zich een blauwe strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt voor ventilatie. Het nieuwe PSG tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje. Op dit voetbalbroekje prijken ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn ook geheel blauw en bevatten zowel de swoosh van Nike in het wit, als de naam van de stad: PARIS. 

Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe tenues van PSG uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technology zorgt voor ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic VAPOR MATCH versie van het nieuwe tenues is bovendien uitgerust met de Aeroswift technology. Check meer over deze unieke technologie hieronder. Het nieuwe shirt en tenue van de Parijzenaren wordt vanaf nu gedragen door spelers als Cavani, Draxler, Verratti, Di Maria, Lucas, Thiago Silva, Pastore en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe gele uitshirt van PAris Saint Germain. 

Paris Saint Germain shirt en tenue kopen

Het nieuwe shirt van PSG kan je per direct kopen in de onderstaande online winkels voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. Het shirt is onder andere beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Hier kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers zoals Cavani, Silva, Di Maria, Jesé, Ben Arfa en andere sterren. Hiervoor wordt de officiële PSG bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen gedurende dit seizoen. Het bijbehorende broekje heeft een prijs van € 39,95 voor volwassenen en € 34,95 voor KIDS. De kousen hebben een prijs van € 17,95. Check bovendien het overzicht met beschikbare Paris Saint Germain producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het voetbalshirt van PSG in deze SHOP! (INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING)

of deze online winkel! 

Paris Saint Germain authentic Vapor Match voetbalshirt met Aeroswift technology

Paris Saint Germain en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.