30 juni 2017

Paris Saint Germain uitshirt 2017-2018

Vandaag hebben we ook wat nieuws vanuit Parijs. Het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt voor 2017-2018 is vandaag namelijk officieel bekend gemaakt door de Franse club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe shirt speelt PSG de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League uitwedstrijden gedurende dit seizoen. PSG eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Ligue 1, waardoor het opnieuw Champions League speelt. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het uitshirt. Sinds 1989 verzorgt het Amerikaanse sportmerk het design en productie van de tenues en trainingskleding van de club, zo ook die van het nieuwste uitshirt. Dit seizoen is het shirt geïnspireerd door het een shirt van een nationaal elftal. Check hieronder het verhaal en het design van het nieuwe tricot van de Parijzenaren.

Koop het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt vanaf 1 juli in deze SHOP! (inclusief officiële bedrukking)

Geel Paris Saint Germain uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt voor 2017-2018 is namelijk geel. En hier is een reden voor. Het nieuwe shirt is namelijk geïnspireerd door het voetbalshirt van het nationale elftal van Brazilië. In 1970 won ''A Selecao'' voor de derde keer in de geschiedenis het WK, na eerder al het WK van 1954 en 1958 op haar naam te hebben geschreven. Dit deed het land met frivool en technisch voetbal. In hetzelfde jaar werd Paris Saint Germain opgericht. Vanaf de oprichting van de club had PSG onder andere als doel de magische voetballers van Brazilië te integreren in de selectie van de club. Dit is de afgelopen 50 jaar aardig gelukt. Na Franse voetballers, zijn de Brazilianen afgelopen 47 jaar het meest vertegenwoordigd in de selecties van PSG. Sinds de oprichting van de club hebben er maar liefst 29 Braziliaanse spelers bij de club gespeeld, waaronder Ronaldinho, Silva en Marquinhos. Niet alleen het voetbalshirt van Brazilië is een inspiratie voor het nieuwe uitshirt van Paris Saint Germain, ook de stad Parijs vormt inspiratie voor de kleur van het nieuwe shirt. Parijs staat immers wereldwijd bekend als ''City of Light.'' Beide werelden komen in het nieuwe shirt samen! Check hieronder meer over het design.

Uiteraard komen ook de clubkleuren van Paris Saint Germain terug in het shirt. De achterkant van de v-hals bevat namelijk een strip in de clubkleuren van de club. Deze strip bevat één rode band, welke zowel aan de boven- als onderkant is omringd door een rode en witte lijn. Deze band wordt aan de achterkant doorbroken door de naam van de stad: PARIS. Een ander detail is te vinden aan de binnenkant van de kraag. Hierin is namelijk de leus van de club verwerkt: ''ICI C'EST PARIS.'' Alsof alle details nog niet genoeg zijn, in de bies aan de onderkant van de mouwen zijn de woorden GRANDEUR en PASSION verwerkt. Aan de zijkanten van het tenue komt ook weer de blauwe tint uit de clubkleuren van PSG terug. Hier bevindt zich namelijk een blauwe band. Deze strip, welke in alle Nike tenues is verwerkt, zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Verder is het shirt uitgerust met de gebruikelijke logo's. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het blauw en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Hoofdsponsor Fly Emirates versiert het midden van het shirt, terwijl QNB op de linker mouw prijkt.

Het nieuwe Paris Saint Germain uittenue wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje. Ook het short bevat aan de zijkanten een blauwe strip. Bovendien zijn de broekjes uitgerust met de logo's van Nike en de club. De kousen zijn geheel geel en zijn uitgerust met de swoosh van de Amerikaanse kledingsponsor en de naam van de stad (PARIS). De achterkant van de kousen bevatten flitsende strepen. Zoals alle Nike tenues zijn de nieuwe PSG tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic Vapor Match tenues zijn bovendien uitgerust met de unieke Aeroswift technology. Check meer over deze technologie hieronder.  Vanaf nu wordt het nieuwe shirt gedragen door sterren als Di Maria, Draxler, Silva, Cavani en andere spelers van de club.  Check ook het Paris Saint Germain thuisshirt voor 2017-2018.

Paris Saint Germain shirt en tenue kopen

Het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt of tenue kan je vanaf nu kopen in de onderstaande SHOP. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL of nog in kleinere maten. De prijs van het shirt is € 79,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. De broekjes zijn € 39,95 of € 34,95 en de kousen hebben een prijs van € 17,95.  In deze online winkels kan je het shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers zoals Cavani, Silva, Di Maria, Jesé, Ben Arfa en andere sterren. Of check hier de nieuwste Paris Saint Germain trainingskleding. Check bovendien het overzicht met beschikbare Paris Saint Germain producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het voetbalshirt van PSG in deze online winkel! 

of deze SHOP!Technische informatie Paris Saint Germain authentic VAPOR MATCH voetbalshirt 2017-2018

PSG en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd van het nieuwe uitshirt. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.