Paris Saint Germain Champions League trainingspak 2017-2018

Tegelijkertijd met het nieuwe Champions League shirt hebben PSG en Nike het nieuwe CL trainingspak officieel bekend gemaakt door Nike de Franse club. Dit pak wordt door de spelers van Paris Saint Germain vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Europese competitie. De club van trainer Emery neemt het dit seizoen in de groepsfase op tegen Bayern München, Celtic en Anderlecht en draagt het nieuwe trainingspak dus in ieder geval tijdens de voorbereiding op deze wedstrijden gedurende 2017-2018. Nike heeft twee verschillende pakken gelanceerd. Het ene pak is uitgerust met een training top met een zip tot de borst en het andere pak bevat een trainingsjack. Deze worden allebei gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek. Check hieronder de details van het nieuwe pak waarin we sterren als Neymar, Verratti, Di Maria, Cavani, Mbappé en andere sterren zullen zien.

Wit/zwart PSG Champions League pak 2017-2018

De drill top van het nieuwe Paris Saint Germain Champions League trainingspak is dit seizoen geheel wit en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. De achterkant van deze hals is uitgerust met een zwarte band en eenzelfde soort band komt ook weer terug over de schouders en mouwen. De strip over de mouwen bevat dunne horizontale strepen. Op de borst van de training top staan de logo's van Nike en de club. Opvallend is dat er bij de authentic versie van het pak is gekozen voor een zwart/zilver PSG logo (het monochrome logo) en bij het normale trainingspak staat het regulier blauw/rood/witte Paris Saint Germain embleem op de linker borst. De mouwen van het pak zijn de zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen hebben als kenmerk dat deze strak om de armen vallen en ook nog eens perfect mee bewegen met de bewegingen van de armen, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt als je dit pak draagt. Tevens bevatten de mouwen aan de onderkant duimgaten, waardoor deze de fit van een handschoen hebben en ook nog eens strakker om de armen en het lichaam vallen. Het is ook mogelijk dit pak te combineren met een trainingsjack. Dit jack heeft dezelfde kleuren, maar bevat een rits van de bovenkant tot de onderkant. Daarnaast is het jack aan de zijkanten uitgerust met twee zakken.

Het Champions League trainingspak van de Parijzenaren wordt compleet gemaakt door een overwegend zwarte trainingsbroek. Deze bevat aan de bovenkant een elastische tailleband, waarmee je de broek wat strakker of losser kan trekken. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan- en uit kan doen. Tevens bevat de broek aan de zijkanten een witte strip en heeft broek zakken met een rits. Uiteraard mogen de logo's van de club en Nike niet ontbreken. Waar bij adidas wel het logo van de Champions League op de pakken staat, is dit niet het geval bij de trainingspakken van Nike. Reden hiervan is dat adidas official supplier is van de UEFA en het logo van het toernooi op de Champions League kleding mag staan.

Wel zijn de nieuwe Paris Saint Germain pakken uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwste Champions League shirt van PSG of het andere trainingspak voor 2017-2018.

Paris Saint Germain trainingspak kopen

Het nieuwe Champions League trainingspak van Paris Saint Germain kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De versie met het trainingsjack heeft een prijs van € 120,- voor volwassenen en € 100,- voor kinderen. Het pak met de zip top is voor volwassenen € 130,- en voor kinderen € 110,-. Het authentic Aeroswift trainingspak heeft zelfs een prijs van € 220,-. Wil je andere Paris Saint Germain producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe trainingspak van PSG in deze online winkel!

of deze SHOP!