2 september 2017

Paris Saint Germain Champions League shirt 2017-2018

Paris Saint Germain en Nike hebben vandaag het nieuwe 3e shirt of Champions League uitshirt gelanceerd. In dit shirt speelt PSG vooral de uitwedstrijden in de Champions League. PSG neemt het dit seizoen in de groepsfase op tegen Bayern München, Anderlecht en Celtic in poule B. Daarnaast speelt de Franse club in dit nieuwe voetbalshirt een aantal wedstrijden in de Franse Ligue 1 en de beker gedurende 2017-2018. Het nieuwe tricot is onderdeel van een speciaal pack van Nike, welke als thema ''camouflage'' heeft. Ook Barcelona, Manchester City en Atletico Madrid dragen dit seizoen een 3e shirt met een all-over camo print. Check hieronder de details van het nieuwe PSG 3e shirt.

Wil je direct het nieuwe PSG 3e shirt voor kinderen of volwassenen kopen? Scoor het voetbalshirt van PSG in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking) of deze online winkel! 

Paris Saint Germain camouflage shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Paris Saint Germain 3e shirt voor 2017-2018 is overwegend zwart en wordt dus gekenmerkt door de all-over camouflage print over de voorkant van het voetbalshirt. Ook de achterkant van het tenue bevat deze print. Verder is het nieuwe voetbalshirt uitgerust met een ronde hals en bevatten de mouwen een zilveren strip. Deze strip worden op het midden van de mouwen doorbroken, om plaats te maken voor de verschillende badges, die PSG draagt tijdens de Champions League wedstrijden (zoals de CL en respect badge) of tijdens de wedstrijden in de competitie of Coupe de France. Het shirt bevat bovendien een ronde hals en op de borst prijken de swoosh van Nike in het zilver en de badge van de club in het zwart/zilver. Nike verzorgt sinds eind jaren '80 een verbintenis en hebben nog een langdurig contract. Op het midden van het shirt staat Fly Emirates. Een detail is nog te vinden aan de achterkant. De onderkant van de achterkant van het shirt bevat de naam van de stad: PARIS. Sponsor Ooredoo versiert ook de achterkant van het tenue. De zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een extra strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie.

Opvallend is dat het nieuwe tenue compleet wordt gemaakt door een voetbalbroekje met all-over camouflage print. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en PSG en bovendien is het broekje uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De kousen van het nieuwe Champions League tenue van Paris zijn zwart met flitsende zilveren strepen aan de achterkant en zijn ook uitgerust met de swoosh van Nike en de initialen van de club.

De nieuwe voetbalshirts zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic tenues bevatten bovendien de Nike Aeroswift technologie. Check meer over deze technologie hieronder. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door sterren als Neymar, Cavani, Di Maria, Verratti, Lucas en andere sterren. Check ook het eerder gelanceerde thuisshirt en uitshirt van de Franse grootmacht.

Paris Saint Germain 3e shirt 2017-2018 kopen

Het nieuwe Champions League shirt van Paris Saint Germain kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Het shirt heeft voor kinderen een prijs van € 84,95 en voor kids € 69,95. De authentic VAPOR MATCH versie heeft een prijs van € 139,95. Het broekje is voor volwassenen € 39,95 en voor kinderen € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. De nieuwe tenues kunnen worden voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere PSG producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het voetbalshirt van PSG in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking)

of deze online winkel!

 

Technische informatie Paris Saint Germain authentic VAPOR MATCH voetbalshirt 2017-2018

PSG en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd van het nieuwe Champions League shirt. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.