30 juni 2017

Paris Saint Germain trainingsjacks 2017-2018

Paris Saint Germain heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike een tweetal nieuwe trainingsjacks gelanceerd voor 2017-2018. Deze jacks dragen de spelers van de club tijdens het betreden van het veld voorafgaande aan de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen of tijdens de trainingen gedurende 2017-2018. Check hieronder alle informatie over het nieuwe franchise trainingsjack en de nieuwe windbreaker. Beide jacks zijn geheel in stijl van de clubkleuren van de Parijzenaren.

Paris Saint Germain franchise trainingsjack 2017-2018

Het Paris Saint Germain franchise trainingsjack is de opvolger van het N98 trainingsjack. Dit jack heeft hetzelfde design als de N98 jacks die waren gebaseerd op de jacks van het nationale elftal van Brazilië in 1998. De franchise jacks zijn alleen van een ander materiaal gemaakt. Deze bestaan namelijk voor 55% uit katoen en 45% uit polyester. PSG hebben een tweetal nieuwe franchise jacks gelanceerd. Het ene jack wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het andere jack wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Het eerste jack is dan ook geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe thuisshirt. Dit jack is rood met een blauwe strip over de schouders en mouwen. Het andere jack is blauw met een gele strip over de mouwen. Dit zijn de kleuren van het nieuwe uitshirt van PSG. Verder bevatten beide jacks twee zakken aan de zijkanten en worden deze gekenmerkt door de hoge hals. Op de borst staan de logo's van Nike en de club. De mouwen van het jack zijn de zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om het lichaam en bewegen perfect mee met de beweging van de armen. Deze jacks zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar. De prijs van het jack voor kinderen is € 64,95 en voor volwassenen € 79,95.

 

Paris Saint Germain windbreaker 2017-2018

Het windbreaker trainingsjack van Paris Saint Germain wordt vooral gedragen tijdens de trainingen in de herfst en winter en is bovenal perfect om casual te dragen. Dit jack is ook weer in stijl van de clubkleuren van de Franse club en wordt gekenmerkt door het v-design over het midden van het jack. De bovenkant van het jack is rood en de onderkant is blauw. Deze twee kleuren worden gescheiden door de chevron. De windrunners van Nike hebben al sinds 1978 dit design. Verder bevat de windbreaker een capuchon met trekkoord, waarmee je de pasvorm wat aan kan passen. Dit geldt ook voor de tailleband aan de onderkant van het jack. De achterkant van het windjack bevat een opening voor de perfecte ventilatie en op de borst staan de logo's van Nike en de club. De zijkanten van dit PSG jack zijn uitgerust met twee zakken. Dit jack is niet voor kinderen beschikbaar, maar wel in een speciale damesversie. De prijs van dit trainingsjack is € 79,95.

Check ook het nieuwe trainingspak van Paris Saint Germain!

Paris Saint Germain trainingsjack kopen

Wil je net als David Silva, Di Maria, Verratti en andere sterren deze jacks dragen? Deze kan je exclusief kopen in DEZE SHOP. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL! Wil je andere producten van de club kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering. 

Scoor de nieuwe jacks van PSG exclusief in deze SHOP!