Nike lanceert zwart tech fleece trainingspak voor Paris Saint Germain

Wil je net als Neymar, Mbappé, Cavani, Di Maria, Draxler en andere PSG sterren lekker chillen in een Paris Saint Germain pak na een zware wedstrijd of training? Check dan vooral dit! Nike heeft namelijk deze week een speciaal PSG Nike tech fleece joggingspak bekend gemaakt. Dit pak wordt vooral door de spelers gedragen rondom de trainingen en wedstrijden van de club gedragen gedurende 2017-2018 en dan natuurlijk vooral tijdens de koude herfst en winterdagen. Dit is het perfecte pak voor deze tijd van het jaar. Het Nike tech fleece pak bestaat ook dit jaar weer uit een vest en een chille trainingsbroek, welke beide gemaakt zijn van hetzelfde materiaal. Meer weten over dit pak, waarin je heerlijk kan chillen en relaxen? Lees hieronder!

Zwart Paris Saint Germain Nike tech fleece vest en joggingsbroek

De Nike tech fleece collectie van de clubs waarvan Nike kledingsponsor is, heeft als thema BLACK! Bij het nieuwe tech fleece joggingspak van Paris Saint Germain is dat niet anders. Het vest van het nieuwe pak is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de capuchon. Net als het gehele pak heeft de capuchon ook een strakke pasvorm en kan je de fit zelf aanpassen door de touwtjes, die de hoody bevat. De capuchon is net wat hoger, waardoor je je hierin heerlijk kunt verstoppen. Verder wordt het PSG tech fleece Nike vest gekenmerkt door de v-baan over de borst. Deze zogenaamde chevron heeft een verhaal en is geïnspireerd door de Nike windrunners. De windjacks van Nike bevatten al meer dan veertig jaar deze 26 graden chevron, welke in 1968 werd geïntroduceerd als het gezicht van de Nike kleding. Verder bevat het vest raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en perfect mee bewegen met de bewegingen van de armen, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt. De zijkanten van het jack bevatten twee zakken en op de borst prijken de logo's van Nike en de club uit de hoofdstad van Frankrijk. Deze hebben dezelfde kleur als op het Champions League trainingspak van de club. Waarom is dit nu zo'n heerlijk jack om in te chillen? Dat komt vooral door de combinatie van katoen (68%) en polyester (32%). Hierdoor voelt het jack lekker zacht aan en houdt dit je warm. Bijkomend voordeel is dat het een super licht materiaal betreft.

Wil je helemaal in tech fleece stijl gaan? Dan mag de Paris Saint Germain jogginsbroek niet ontbreken. Ook deze is geheel zwart en is aan de bovenkant uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De onderkant van de joggingsbroek bevat zogenaamde cuffs, waardoor de broek strak om de enkels valt. De broek heeft dus een toelopende pasvorm, wat betekent dat deze vooral strak om de enkels en kuiten valt. De broek bevat hetzelfde materiaal als het tech fleece vest, wat betekent dat deze heerlijk zacht aanvoelt. Op de broek mogelijk natuurlijk niet de logo's van de Franse club en Nike ontbreken. De zijkanten van de broek bevatten bovendien zakken met een rits. We gaven het al aan, dit is voor iedere Paris Saint Germain fan het ideale pak om in te chillen na een wedstrijd of training en het ziet er ook nog stijlvol uit! Meer weten over dit pak? Check ons blog over het Nike tech fleece joggingspak.

Paris Saint Germain tech fleece pak kopen

Het Paris Saint Germain Nike tech fleece pak kan je alleen voor volwassenen bestellen. Dit pak kan je namelijk alleen kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het vest en broek kunnen wel los van elkaar gekocht worden. De prijs van het vest is € 120,- en de prijs van de broek € 90,-. Wil je andere Paris Saint Germain producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het tech fleece Paris Saint Germain pak exclusief in DEZE SHOP!