30 juli 2017

Paris Saint Germain keepersshirt 2017-2018

Het nieuwe Paris Saint Germain keepersshirt voor 2017-2018 is inmiddels ook officieel bekend gemaakt door Nike en de Franse club. Dit keepersshirt wordt vanaf nu gedragen door de keepers van de club (Trapp, Descamps en Areola) in de Ligue 1, Coupe de France, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Nike is sinds 1989 kledingsponsor van de nummer twee van afgelopen seizoen en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe keeperstenues van PSG. Check hieronder de details van deze nieuwe voetbalshirts en tenues.

Oranje keepersshirt Paris Saint Germain 2017-2018

Het nieuwe Paris Saint Germain keepersshirt is gebaseerd op het standaard Nike goalkeeper template voor 2017-2018. Dit betekent dat het shirt flitsende witte, diagonale strepen bevat over de mouwen en de bovenkant van de achterkant van het shirt. Deze verschijnen in v-banen. Verder is het keepersshirt van PSG geheel oranje en komen de witte accenten ook terug in de verticale lijn over het midden van het shirt. De baan is uitgerust met het zogenaamde chevron design. De zijkanten van het tenue zijn uitgerust met een witte strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. De achterkant van de ronde hals bevat ook nog een strip, welke geheel in stijl is van de clubkleuren van PSG: blauw/wit/rood. In deze strip is aan de achterkant de stad verwerkt: PARIS. Het logo van de club prijkt op de linker borst, terwijl de swoosh van Nike op de rechter borst staat. Fly Emirates versiert het midden van het nieuwe keeperstenue van PSG. Subsponsor Ooredo staat op de achterkant van het shirt. Het tenue van de keepers van Paris Saint Germain wordt gecompleteerd door een oranje voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte strip. De kousen zijn ook een combinatie van oranje wit en zowel op de broekjes als op de kousen staan uitingen van de club en Nike.

Zoals alle Nike tenues zijn ook deze tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het eerder gepresenteerde thuisshirt en uitshirt van Paris Saint Germain.

PSG keepersshirt kopen

Het nieuwe keepersshirt van Paris Saint Germain kan je alleen voor volwassenen kopen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het shirt heeft een prijs van € 84,95. Wil je andere producten van de Franse club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe keepersshirt van PSG in deze online winkel!