Paris Saint Germain 3e voetbalshirt Jordan 2023-2024

Het Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2023-2024 van Jordan Brand is vandaag in aanloop naar de Champions League wedstrijd tegen Borussia Dortmund officieel gelanceerd! Je leest het goed... Niet Nike is verantwoordelijk voor het design van het alternatieve uitshirt van Paris Saint Germain, maar Jordan Brand. Sinds 2019 prijkt het logo van het basketbalmerk standaard op één van de Paris Saint Germain voetbalshirts en dit seizoen betreft dat het 3e shirt. Jordan Brand is overigens wel onderdeel van het merkenportfolio van Nike.

In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer Luis Enrique vooral de uitwedstrijden in de Champions League, waarin de club het in de groepsfase opneemt tegen AC Milan, Borussia Dortmund en Newcastle United in poule F. Het 3e voetbalshirt is in de Franse competitie het alternatief voor het Paris Saint Germain uitshirt.

Een combinatie van de Air Jordan 1 Elephant print en het Hechter design

Paris Saint Germain en Jordan Brand vieren de vijfjarige samenwerking met de lancering van het Paris Saint Germain 3e voetbalshirt 2023-2024. Beide partijen brengen het beste van beide werelden in het nieuwe tenue samen. Het patroon op het alternatieve uitshirt van Paris Saint Germain bevat namelijk bevat een knipoog naar het basketbalmerk. De print op het voetbalshirt betreft de zogenaamde ‘’elephant’’ print, welke in 1988 door Jordan Brand werd geïntroduceerd en sindsdien steevast onderdeel is van één van de sneakers van het Amerikaanse merk.

Het Paris Saint Germain 3e voetbalshirt is verder overwegend grijs. Deze kleurencombinatie wordt door Nike ''Anthracite/Black/Stone" genoemd. Verder bevat het 3e shirt een brede verticale baan over het midden. Deze baan is natuurlijk geïnspireerd door het traditionele Hechter design van het Paris Saint Germain thuisshirt. Hoewel het thuisshirt dit jaar geen verticale baan bevat, hebben de Paris Saint Germain voetbalshirts sinds 1974 vrijwel standaard een brede verticale baan over het midden van het tenue. Het 3e shirt is verder uitgerust met een zwarte ronde hals, welke aan de binnenkant de naam van de stad bevat. De jumpman van Jordan Brand vormt de letter A. Het logo van het merk van Michael Jordan staat het brons op de rechterborst en het clublogo op de linkerborst is een combinatie van grijs en goud. Dit betreffen iriserende logo's. Wanneer er licht op deze logo's schijnt, komen er een aantal kleuren van de regenboog tevoorschijn. Op het midden van het alternatieve uitshirt staat het logo van Qatar Airways in het beige en ook het logo van GOAT op de linkermouw heeft deze kleur. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met dezelfde Elephant print als het voetbalshirt en zwarte sokken met op het midden de jumpman van Jordan Brand.

Zoals we van Jordan Brand en PSG gewend zijn is de collectie rondom het voetbalshirt veel omvattender. De collectie bevat namelijk ook nieuwe sneakers, een trainingspak, trainingsshirts, t-shirts en hoodies, waarin de ''Elephant'' print centraal staat! 

Paris Saint Germain 3e voetbalshirt bestellen

Het Jordan Brand Paris Saint Germain 3e shirt 2023-2024 kun je vanaf nu  bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 94,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. De authentic versie is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 149,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 19,95. In deze winkels kun je de Paris Saint Germain voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.

Nike.nl
vanaf € 75
Bestellen >
subsidesports.nl
vanaf € 74.95
Bestellen >
INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING!
Unisportstore.NL
vanaf € 74.95
Bestellen >

Paris Saint Germain 3e voetbalshirt Jordan 2023-2024
Paris Saint Germain 3e voetbalshirt Jordan 2023-2024
Paris Saint Germain 3e voetbalshirt Jordan 2023-2024
Paris Saint Germain 3e voetbalshirt Jordan 2023-2024