Paris Saint Germain uitshirt 2023-2024

Het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt 2023-2024 is vandaag officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor Nike. Het voetbalshirt werd onthuld tijdens de ''WE RUN'' 10 kilometer hardloopwedstrijd in de stad. Tijdens de start van de hardloopwedstrijd werd het nieuwe uitshirt gedragen door verschillende persoonlijkheden uit de hardloop- en voetbalwereld, zoals Caster Semenya, Ladji Doucouré en Zoumana Camara. Het nieuwe uitshirt wordt door de spelers van Paris Saint Germain gedragen tijdens de Ligue 1 en Coupe de France uitwedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Daarnaast wordt het voetbalshirt natuurlijk ook gedragen door het vrouwenteam. Tijdens de uitwedstrijden in de Champions League draagt PSG het Paris Saint Germain 3e voetbalshirt van Jordan Brand. Eerder werd het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt 2023-2024 al gepresenteerd.

Geïnspireerd door de lichtstad 

Het Paris Saint Germain uitshirt 2023-2024 is dit seizoen geïnspireerd door de status van de stad Parijs als lichtstad. De stad wordt niet voor niks La Ville Lumière genoemd. In de achttiende eeuw werd de stad verlicht door metalen olielampen, die de stad een mooi effect gaven. Wanneer je door Parijs een avondwandeling maakt, waan je je nog steeds in de miljoenen verlichtingen, die de stad ook het romantische karakter geven.

Het Paris Saint Germain uitshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door het horizontale blok op de borst. Dit blok is in stijl van de clubkleuren van ''PSG''. De rechterkant is rood en de andere kant is blauw. Middels een prisma effect lopen deze kleuren in elkaar over, zoals de iconische lichten van de stad Parijs overgaan in de sterrenhemel. In het vlak is het logo van hoofdsponsor Qatar Airways in het wit verwerkt. De band aan de onderkant van de mouwen is blauw en hetzelfde geldt voor de swoosh van Nike op de rechterborst en het logo van GOAT op de linkermouw. De linkerborst bevat traditiegetrouw het clublogo van de Franse kampioen. Het Paris Saint Germain uitshirt heeft verder alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met daaronder een ronding. De achterkant van het voetbalshirt bevat ook een donkerblauw vlak en daaronder is een graphic verwerkt in de kleuren van de Franse vlag: blauw/wit/rood. Het Paris Saint Germain uittenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een volledig wit voetbalbroekje. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van Nike en de club. De kousen zijn wit en bevatten op het midden een donkerblauwe swoosh.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologieën: Nike Dri Fit en Dri Fit ADV: De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica voetbalshirts de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts hebben extra knit ventilatiezones, zijn lichter en vallen meer getailleerd.
  • Pasvorm: Replica – Normaal, Authentic – Slimfit

Paris Saint Germain uitshirt bestellen

Het Nike Paris Saint Germain uitshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit zijn de prijzen van de voetbalshirts.

  • Replica volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL): € 94,95
  • Replica kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176): € 74,95
  • Authentic voetbalshirt (volwassenen): € 149,95
  • Voetbalbroekjes: Vanaf € 39,95
  • Kousen: € 19,95
Paris Saint Germain uitshirt 2023-2024
Paris Saint Germain uitshirt 2023-2024
Paris Saint Germain uitshirt 2023-2024
Paris Saint Germain uitshirt 2023-2024
Paris Saint Germain uitshirt 2023-2024