Paraguay voetbalshirts 2020-2021

Afgelopen week hebben de nationale voetbalbond van Paraguay en kledingsponsor Puma de nieuwe Paraguay voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt het Paraguayaanse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Bovendien speelt de equipe van bondscoach Eduardo Berizzo in deze tenues de Copa America 2020 wedstrijden. Dit toernooi vindt in de zomer van 2021 plaats in Colombia en Argentinië. Vanaf dit jaar is Puma de kledingsponsor van het nationale elftal. Het Duitse sportmerk neemt het stokje over van adidas. Adidas had sinds 2007 deze functie.

Paraguay thuisshirt 2020-2021

Het Paraguay thuisshirt 2020-2021 bevat dit seizoen brede verticale rode en witte banen. De voorkant van het tenue bevat drie brede witte banen en twee rode banen. De rode banen worden geflankeerd door dunnere rode lijnen. Bovendien zijn de rode banen uitgerust met een all-over print. Deze graphic print is geïnspireerd door de Ñandutí, een bekende en populaire kunststroming in Paraguay. De mouwen van het Paraguay thuisshirt zijn rood en de schouders zijn uitgerust met een rode taping, waarin in het wit het logo van Puma is verwerkt. Het logo van de nieuwe kledingsponsor prijkt ook in het wit op de rechterborst. Puma verzorgde overigens ook in de periode 1999-2006 de tenues van ‘’ La Albirroja.’’ De linkerborst is uitgerust met de badge van de Asociación Paraguaya de Futbol (APF). Verder is het voetbalshirt uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een blauwe band. In deze band is een speciale tekst verwerkt: “Ndaipóri Khyhjé” (zonder angst). De achterzijde van de hals bevat een andere tekst: ‘’Garra Guarani.’’ In de hals prijkt bovendien de de nationale vlag. Het Paraguay thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en rood/witte kousen.

Paraguay uitshirt 2020-2021

Het Paraguay uitshirt is dit jaar geel wit en bevat een detail uit de vlag van het land. Ter hoogte van de linkerschouder en linkerborst bevinden zich drie diagonale banen in de kleuren van de vlag van het land. Deze banen zijn rood, wit en blauw en ter hoogte van het midden van deze banen is het logo van de voetbalbond verwerkt. Het Puma logo staat in het blauw op de rechterborst en de mouwen. Bovendien is het uittenue uitgerust met een ronde hals. Verder bevat het uitshirt dezelfde details als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode en blauwe accenten. Alle Puma tenues zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Paraguay tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Miguel Almirón, Cubas, Giménez, Gómez, Alonso, Romero, Balbuena en nog meer spelers.

Paraguay voetbalshirt bestellen

De nieuwe Paraguay voetbalshirts 2020-2021 kun je vooralsnog niet bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts om het nationale elftal mee aan te moedigen? Check het dan onder andere in deze SHOP! 

Paraguay thuisshirt 2020-2021

Paraguay uitshirt 2020-2021