9 januari 2019

Cerro Porteño voetbalshirts 2019

De Paraguayaanse nummer 2 van vorig seizoen, Cerro Porteño, heeft de de nieuwe voetbalshirts voor 2019 gepresenteerd. In de tenues speelt ''Azulgrana'' de wedstrijden in de Liga Paraguaya gedurende dit jaar. De 31 voudig kampioen van Paraguay is in 1912 opgericht en speelt haar thuiswedstrijden het Estadio General Pablo Rojas in Asunción. Nike is kledingsponsor van de Paraguayanen en presenteerde zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van Cerro Perteno.

Cerro Porteño thuisshirt voor 2019 

Het nieuwe Cerro Porteño thuisshirt voor 2019 heeft hetzelfde template als het thuisshirt van Hertha BSC. Het shirt wordt gekenmerkt door de verticale rode en blauwe banen over het shirt. Deze verticale banen zijn verdeeld in dunnere, horizontale strepen. Slechts twee banen op het shirt zijn geheel rood. Verder bestaan alle verticale banen uit een combinatie van rood en blauw. De mouwen van het shirt zijn wel geheel rood. De hals van het shirt betreft ook weer de iconische Vapor hals van Nike. Dit is een combinatie van een diagonale en rechte hals. De swoosh van Nike staat op de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Het tenue bevat verder de logo's van sponsoren Vision Tigo en Apostal.la. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje met blauwe accenten. Ook de kousen hebben weer deze kleurencombinatie.

Cerro Porteño uitshirt voor 2019 

Het uitshirt van Cerro  Porteño heeft een vrij basic design. Dit voetbalshirt is wit met blauwe accenten in de vapor hals. Verder heeft dit shirt geen opvallende details. De logo's van de sponsoren en clubs staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en witte kousen. Beide tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog een foto van de nieuwe voetbalshirt van Cerro Porteño. Helaas kan je deze shirts nergens bestellen. Ben je op zoek naar een t-shirt van het nationale elftal van Paraguay? Bestel het in deze SHOP! Check bovendien andere t-shirts en voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs. Directe levering!