Paraguay uitshirt 2022-2023

De nationale voetbalbond van Paraguay en kledingsponsor Puma hebben vandaag het nieuwe Paraguay uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit tenue speelt het Paraguyaans voetbalelftal de interlands gedurende de periode 2022-2023. Het team van bondcoach Guillermo Barros Schelotto heeft zich niet geplaatst voor het WK van 2022 in Qatar. Puma is verantwoordelijk voor het design en de productie van het Paraguay uitshirt. Het Duitse sportmerk is sinds 2020 de kledingsponsor van ''Los Guaraníes'' en was dit eerder al in de periode 1999-2006.

Paraguay uit shirt en tenue 2022-2023

Het Puma Paraguay uitshirt 2022-2023 heeft het standaard Puma template. Dit template gebruikt Puma namelijk voor alle nieuwe uitshirts van de landen waarvan het kledingsponsor is. Het idee doet denken aan Nike Total90 template van 2004 en het adidas Teamgeist template van 2006. Beide sportmerken gebruikten destijds ook een standaard template voor alle clubs en landen waarvan het kledingsponsor was. Het Paraguay uitshirt 2022-2023 is donkerblauw en wordt gekenmerkt door het vlak op het midden van het voetbalshirt. In dit vlak staan de borstnummers van de spelers en de zijkanten van het vlak bevatten een design van diagonale rood/witte/blauwe banen. Deze banen zijn geïnspireerd door het logo van de nationale voetbalbond en de traditionele Paraguayaanse textielpatronen. De kleuren zijn natuurlijk in stijl van de kleuren van de nationale vlag van het Zuid Amerikaanse land. De logo's van Puma en de nationale voetbalbond (Asociación Paraguaya de Futbol/APF) zijn centraal op de borst geplaatst. Het Puma logo betreft het zogenaamde Puma no1 logo. Dit logo is wit en beslaat uit het woordmerk en de Puma cat. Het Puma logo staat ook op beide mouwen. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een witte V-hals en is ook de band aan de onderkant van de mouwen wit. Het Paraguay uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met rode en witte details. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Beide items bevatten uitingen van de voetbalbond en Puma.

Zoals alle Puma tenues zijn de Paraguay voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de nieuwste performance technologieën. De authentic voetbalshirts (de spelersversie) bevatten de Ultraweave technologie en de replica voetbalshirts alleen de Dry Cell technologie. Beide systemen zijn in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt. De Ultraweave voetbalshirts wegen slechts 72 gram en zijn bijna geheel naadloos. De Ultraweave voetbalshirts zijn daarnaast uitgerust met de zogenaamde ripstop-constructie. Hierdoor is de beweging van de spelers nog verfijnder en kunnen zij zich nog meer focussen op snelheid en dynamiek. Ook de logo's op de Ultraweave voetbalshirts zijn nog lichter dan voorheen. De Puma Dry Cell technologie zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Paraguay uitshirt, welke vanaf nu tot begin 2024 gedragen wordt door spelers als Almirón, Gómez, Romero, González, Ávalos, Balbuena en nog meer spelers en check ook het Paraguay thuisshirt.

Paraguay uitshirt bestellen

Het nieuwe Paraguay uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 90,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 70,-. In deze winkels kun je het nieuwe tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check bovendien andere merchandising in deze winkels. Directe levering!

Bestel je Paraguay voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

Paraguay uitshirt 2022-2023

 

Paraguay uitshirt 2022-2023