7 november 2017

Paraguay thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Paraguay voetbalshirt voor 2018-2019 is officieel bekend gemaakt. Dit is het shirt waarin het Paraguayaanse elftal haar wedstrijden speelt de komende twee jaar. Het nationale voetbalelftal van het Zuid Amerikaanse land eindigde op een zevende plaats in de kwalificatiereeks in de aanloop naar het WK, waardoor het geen ticket naar Rusland wist te bemachtigen. In het nieuwe voetbalshirt speelt Paraguay dus vooral veel oefenwedstrijden gedurende 2018 en bovendien draagt het land dit shirt tijdens de Copa America, het kampioenschap van Zuid Amerika, in 2019. Adidas is ook komende jaargang weer kledingsponsor van het nationale elftal. Deze functie vervult het merk sinds 2006 en het Duitse sportmerk heeft met de voetbalbond van het land in ieder geval nog een contract tot en met de zomer van 2018. Check hieronder de details van het nieuwe voetbalshirt en tenue.

Paraguay voetbalshirt en tenue 2018-2019

Het Paraguay shirt heeft deze jaargang een opvallend design. Het voetbalshirt wordt dit seizoen namelijk gekenmerkt door de dunne rode en witte verticale banen over het voetbalshirt. Deze banen zijn dunner dan voorheen. De mouwen van het nieuwe tenue zijn geheel wit en bevatten aan de onderkant een rood/blauwe bies. Hierdoor is het tenue geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land: rood/wit/blauw. Deze kleuren komen ook weer terug in de ronde hals van het voetbalshirt. De drie strepen van adidas zijn dit jaar op de zijkanten van het voetbalshirt geplaatst. Deze strepen zijn blauw en dit geldt ook voor het logo van het merk op de rechter borst. De andere borst is uitgerust met het embleem van de voetbalbond van het land, de Asociación Paraguaya de Futbol (APF). De achterkant van het shirt is overwegend wit, met uitzondering van de onderkant van het voetbalshirt. Deze bevat namelijk weer de verticale rode en witte banen. In het witte gedeelte op de achterkant van het shirt komen de namen en de nummers van de spelers van het Paraguyaanse elftal te staan.

Het nieuwe Paraguay thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten witte adidas stripes en de onderkant van het broekje bevat ook een witte strip. Op de shorts prijken bovendien de logo’s van de Paraguyaanse voetbalbond en adi. De kousen van het tenue zijn wit met blauwe accenten. Zoals alle tenues van adidas zijn deze tenues uitgerust met de adidas Climachill technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Santa Cruz, da Silva, Barrios, Romero, Gonzalez en andere sterren.

Paraguay voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Paraguay shirt voor 2018-2019 van adidas kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online webshops! De prijs van het shirt is voor volwassenen € 90,-. In deze winkel kan je het nieuwe Paraguay tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere of goedkopere producten van het nationale elftal scoren? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Paraguay voetbalshirt in deze winkel!

of DEZE SHOP!