Panathinaikos voetbalshirts 2022-2023

Panathinaikos en kledingsponsor Kappa hebben de nieuwe Panathinaikos voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Athene de Griekse Super League en bekerwedstrijden in 2022-2023. Vorig seizoen eindigde de club op de vijfde plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is Kappa verantwoordelijk voor het design en de productie van de Panathinaikos tenues. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2019 de kledingsponsor van de voetbalclub.

Panathinaikos thuisshirt 2022-2023

Het Panathinaikos thuisshirt 2022-2023 bevat dit jaar brede groene en witte verticale banen. Dit design loopt ook door over de mouwen. Het thuisshirt bevat een ronde hals. Op de rechterborst en de schouders prijkt het logo van Kappa. De linkerborst bevat het logo van de club en hoofdsponsor Stoiximan versiert het midden van het thuistenue. Het voetbalshirt bevat een ronde hals en aan de onderkant bevindt zich een witte baan. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de onderkant een witte lijn. De zijkanten van de broekjes zijn uitgerust met het Kappa omni logo en op de broekjes staat ook het logo van de club. De kousen zijn groen met aan de bovenkant een witte band.

Panathinaikos uitshirt 2022-2023

Het Panathinaikos uitshirt 2022-2023 heeft een retro design. Dit voetbalshirt is wit met op de borst een brede horizontale groene baan, welke geflankeerd wordt door twee dunnere lijnen. Alle logo's op dit voetbalshirt zijn groen en staan op dezelfde plek als op het thuistenue. De onderkant van het voetbalshirt bevat een groene baan, die ook weer terug komt aan de onderzijde van de mouwen. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met groene accenten. Panathinaikos heeft dit seizoen ook een derde voetbalshirt. Dit tenue is volledig donkerblauw en bevat een all-over print van vormen die wat weg hebben van de bladeren uit het clublogo. Het tenue bevat bovendien fel groene accenten. Alle logo's hebben deze kleur, evenals de band aan de onderzijde van het tenue en de baan aan de onderkant van de mouwen. Ook het broekje en de kousen van dit tenue hebben deze kleurencombinatie.

Helaas zijn de tenues van de Griekse club alleen te bestellen in de online clubshop. Ben je opzoek naar andere tenues voor het seizoen 2022-2023? Check ze in DEZE WINKEL

Panathinaikos voetbalshirts 2022-2023

Panathinaikos voetbalshirts 2022-2023

Panathinaikos voetbalshirts 2022-2023