Panathinaikos voetbalshirts 2021-2022

Nieuwe voetbalshirts voor de Griekse topclub Panathinaikos. Afgelopen seizoen eindigde de ‘’Trifilara’’ op de vijfde plaats en vandaag hebben ze de nieuwe shirts gelanceerd voor het seizoen 2021-2022. Zowel het thuis-, uit- en derde wedstrijdshirt, die gedragen worden in de Griekse competitie en de nationale beker. Thuiswedstrijden worden door Panathinaikos gespeeld in het Olympisch Stadion Spyridon Louis. Verantwoordelijk voor het design van de nieuwe shirts is Kappa. Het Italiaanse sportmerk is sinds het seizoen 2019-2020 de trotse kledingsponsor van de Griekse club, Ook in het verleden heeft Kappa de shirts van Panathinaikos al ontworpen. In de periode 1993-1995 waren zei ook al kledingsponsor van de club. Nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Panathinaikos? Check de details hieronder!

Panathinaikos thuis shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe thuisshirt van Panathinaikos wordt gekenmerkt door de traditionele clubkleuren van de Griekse club. Verticale banen lopen over het shirt afwisselend in de kleuren groen en wit. De groene banen zijn uitgerust met een sierlijke witte rand aan de zijkant. Dit banen patroon loopt ook door over de mouwen van het nieuwe tricot. Het thuisshirt is verder uitgerust met een klassieke polo kraag. Dit geeft een retro karakter aan het shirt. Op de rechterkant van de borst staat het logo van kledingsponsor Kappa. Deze is zwart van kleur. Ook op de mouwen is het logo van het Italiaanse sportmerk te vinden. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van de Grieken. Het meest opvallende aan het nieuwe tenue is dat nummers van de spelers ook op de voorkant van het shirt te vinden zijn. Deze nummers zijn groen van kleur. Op de rug van het shirt wordt het banenpatroon onderbroken door een groot wit vlak waar het rugnummer op terug te vinden is. In de achterkant van de kraag staat de naam van de club geschreven. Het nieuwe thuistenue van Panathinaikos wordt gecompleteerd door een groene voetbalbroek en groene kousen. Ook hierop zijn de uitingen van de club en kledingsponsor Kappa te vinden.

Panathinaikos uitshirt en derde wedstrijdshirt 2021-2022

Het nieuwe uitshirt van Panathinaikos wordt gekenmerkt door een zwarte basis met groene en witte details. Waar het thuisshirt van de Griekse club een retro design heeft, ziet het uitshirt er erg flitsend uit. De body van het shirt is zwart terwijl er een brede baan aan de zijkanten van het shirt te zien is. Deze worden, net als bij de mouwen versierd met een schitterend patroon van de ‘’Shamrock’’, het logo van Panathinaikos. Aan de onderkant van het shirt en de biesjes van de mouwen zijn uitgerust met de clubkleuren van Panathinaikos. Terwijl de kraag van het shirt is uitgerust met een sierlijke groene omlijning. Op de rechterborst staat het logo van Kappa en aan de linkerkant de shamrock. Deze zijn beide donkergroen. Op het midden van het shirt is de naam van de kledingsponsor terug te vinden. PAME STOIXIMA staat hier. Een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen maken het nieuwe uittenue compleet.

Het derde wedstrijdshirt van Panathinaikos is crèmekleurig met dunne, sierlijke strepen in horizontale richting. Deze hebben een lichtere tint. Het shirt wordt afgemaakt met donkergroene details. Deze zijn terug te vinden in de oksels van het shirt, De biesjes van de mouwen en de omlijning van de kraag. Ook de logo’s van kappa, op zowel de rechterborst als de mouwen van het shirt en de shamrock op linkerborst.

Helaas zijn de tenues van de Griekse club alleen te bestellen in de online clubshop. Ben je opzoek naar andere tenues voor het seizoen 2021-2022? Check ze in DEZE WINKEL