26 juli 2016

Panathinaikos voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Panathinaikos voetbalshirts zijn vandaag officieel gepresenteerd door kledingsponsor Puma en de Griekse club. Sinds vorig seizoen maakt Puma de kleding voor Panathinaikos en sinds 2014-2015 is Pame Stoixima hoofdsponsor van de club uit Athene. De club welke in 1908 werd opgericht eindigde het afgelopen seizoen op een tweede plaats achter Olympiacos Piraeus. In de play-offs moest er gespeeld worden tegen PAOK, AEK Athene en Panionios. PAOK was in de play-offs beter en hierdoor speelt Panathinaikos in de voorronde van de Europa League. De spelers van Panathinaikos zullen de nieuwe shirts dragen in de Europa League, Griekse Super League en bekerwedstrijden. Enkele bekende spelers uit de selectie van Panathinaikos FC zijn Michael Essien, Marcus Berg en Sebastian Leto.

Panathinaikos thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Panathinaikos thuisshirt voor 2016-2017 is groen en wit gestreept. Op de voorkant lopen deze horizontaal over het shirt. De achterkant is volledig groen. Het thuisshirt heeft een klassieke groene polo-kraag met een witte v-hals. Over de schouders is een witte baan aangebracht. De schouders zijn versiert met het logo van kledingsponsor Puma. Dit logo is ook terug te vinden op de rechterborst. De andere kant is voorzien van het embleem van Panathinaikos, een groen klaverblad. Vanaf 1918 is het groene klaverblad het clubteken van de Griekse club. Tussen deze logo's in is het logo van de Griekse voetbalbond gedrukt. Het logo van hoofdsponsor Pame Stoixima is in het midden gedrukt op de voorzijde van het thuisshirt. Een groen voetbalbroekje en groene kousen maken het Panathinaikos thuistenue 2016-2017 compleet. Het broekje bevat aan de zijkanten een dikke witte baan. De rechterpijp is voorzien van het logo van Panathinaikos en de linker met het logo van Puma.

Panathinaikos uit shirt en tenue 2016-2017

Het uitshirt van Panathinaikos 2016-2017 is overwegend wit met een aantal groene details. De kraag met opening aan de voorkant is groen en ook de dikke baan over de schouders heeft deze kleur. De hals heeft een knoopje zodat deze dicht gemaakt kan worden. De groene baan over de schouders bevat het logo van kledingsponsor Puma. Dit logo versiert ook de rechterborst. De linkerborst bevat het klaverblad logo van Panathinaikos. Het logo van hoofdsponsor Pame Stoixima is in het midden van het shirt te vinden. De achterkant van het uitshirt is volledig wit en heeft aan de bovenkant het logo van de Griekse voetbalbond. Het uit tenue van Panathinaikos wordt compleet gemaakt met een wit broekje en witte kousen. Het broekje bevat aan de zijkanten een groene baan. De rechterpijp is voorzien van het logo van Panathinaikos en de linker met het logo van Puma.

Panathinaikos 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe 3e shirt van Panathinaikos is vergelijkbaar met het uitshirt van vorig jaar. Het streepjespatroon is aan de bovenkant van het 3e shirt navy blauw en wordt naar onder steeds iets lichter van kleur. Dit Panathinaikos shirt heeft een ronde hals en beide schouders bevatten een groene baan. Midden op de schouders in het wit het logo van Puma. Dit Puma logo versiert ook de linkerborst van het shirt. De andere kant bevat het embleem van Panathinaikos. Tussen deze logo's in is het logo van de Griekse voetbalbond gedrukt. Hoofdsponsor Pame Stoixima is terug te vinden in het midden van het 3e shirt. Het broekje heeft de blauwe kleur welke aan de onderkant van het shirt te vinden is. De rechterpijp is voorzien van het klaverblad van Het logo van Panathinaikos. Het Puma logo komt terug op de andere pijp. Het Panathinaikos 3e tenue voor 2016-2017 wordt compleet gemaakt met donkerblauwe voetbalkousen.

Panathinaikos voetbalshirt kopen

De nieuwe shirts van Panathinaikos voor 2016-2017 kan je vanaf medio augustus kopen in de onderstaande shop. Hier kan je het shirt van de Grieken ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club. Check daar ook andere voetbalshirts voor 2016-2017!

Koop het nieuwe Panathinaikos shirt in deze officiële shop!

Panathinaikos -voetbalshirts -2016-2017