Panathinaikos voetbalshirts 2019-2020

Panathinaikos en de nieuwe kledingsponsor Kappa hebben vandaag de nieuwe tenues voor 2019-2020 gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt Panathinaikos de wedstrijden in de Griekse Super League en beker gedurende 2019-20. De club uit Athene eindigde afgelopen seizoen op een achtste plek en speelt dus geen Europees voetbal. Kappa is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de Griekse club en is de opvolger van Nike. Eerder was het Italiaanse merk al in de periode 1993-1995 kledingsponsor van de club.

Panathinaikos thuisshirt 2019-2020

Het Panathinaikos thuisshirt voor 2019-2020 is ook dit jaar weer geheel groen en bevat een all-over print van het logo van de club over het gehele tenue. Het logo betreft een klaverblad. Dit logo staat in het wit op de linkerborst. De rechterborst en de mouwen bevatten het Kappa logo en op het midden van de borst staat de vlag van Griekenland. Verder bevat het tenue een V-hals en op de borst prijkt het logo van sponsor Scoiximo. Het thuistenue van Panathinaikos wordt compleet gemaakt door een groen broekje met aan de zijkanten de logo's van Kappa. De kousen zijn ook groen met een print van het klaverblad.

Panathinaikos uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het Panathinaikos uitshirt voor 2019-2020 is wit met dezelfde all-over print van het logo over het tenue. Dit tenue bevat een groene V-hals en ook de mouwen zijn overwegend groen met een witte bies. Het voetbalbroekje van het uittenue is wit met een groene band aan de onderkant. De kousen zijn ook wit/groen. De club van trainer Giorgis Donis heeft ook een 3e shirt. Dit voetbalshirt heeft ook weer hetzelfde template als het thuisshirt en uitshirt en is zwart. Dit tenue bevat verder groene details en wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met groene band. Dit is ook weer de kleurencombinatie van de kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Panathinaikos tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Macheda, Mounier, Kourbelis, Coulibaly, Bouzoukis en andere sterspelers.

Helaas kun je de nieuwe tenues van de Griekse club alleen bestellen in de online clubshop. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2019-2020? Check het in deze winkel!