5 januari 2016

Paars Barcelona trainingspak 2016

Barcelona heeft ook een nieuw trainingspak voor 2016 gelanceerd. In dit trainingspak trainen de spelers van Barcelona van januari tot mei. Ïn dit nieuwe pak werken de spelers van Barcelona dus de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2015-2016. Pas in juli wordt er weer een nieuw pak door de club en Nike gelanceerd. Dit betreft de trainingskleding voor het seizoen 2016-2017. Het nieuwe trainingspak van de Champions League winnaar van 2015 is geheel in stijl van de trainingslijn die Barcelona speciaal voor 2016 lanceerde.

Barcelona en Nike lanceren opnieuw trainingspak

Het nieuwe Barcelona trainingspak 2016 bestaat uit twee losse onderdelen. Het pak bestaat namelijk uit een trainingssweater en een losse trainingsbroek. De sweater is evenals het nieuwe Barcelona presentatiepak 2016 en het nieuwe trainingsshirt overwegend paars. Verder wordt de sweater gekenmerkt door de gele details. Deze details komen terug in de strip over de schouders en mouwen en in het logo van de Amerikaanse kledingsponsor op de rechter borst. De andere borst van de drill top (zoals dit door Nike genoemd wordt) bevat het logo van de club uit Catalonië. Verder bevat de sweater of het longsleeve trainingsshirt een hoge hals met een rits die tot de borst loopt. Hoofdsponsor Qatar Airways versiert in het wit het midden van de sweater. De mouwen zijn de zogenaamde raglanmouwen. Deze passen zich aan naar de dikte van de armen en vallen dus strak om de armen, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Het nieuwe trainingspak van Barca wordt gecompleteerd door een donker blauwe trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat aan de zijkanten een gele strip. Verder staan de logo's van Nike en Barca op de pijpen van deze tech pants. Kenmerkend aan de trainingsbroek is dat deze zeer strak om de kuiten valt. De reden hiervan is dat de trainingsbroek ter hoogte van de kuiten rekbare en geribde panden bevat. De onderkant van de broek is bovendien uitgerust met ritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Verder is de trainingsbroek uitgerust met een elastische taille met trekkoord, zodat je de pasvorm van de broek zelf kan beïnvloeden. De Barcelona trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester en bevatten bovendien de Dri Fit technologie van Nike voor een perfecte prestatie. Check hieronder de foto's van het nieuwe Barcelona trainingspak van 2016, welke gedragen wordt door sterren als Suarez, Neymar, Messi, Rakitic, Alves en alle andere sterren!

Paars Barcelona trainingspak 2016 kopen

Het nieuwe paars/geel/blauwe Barcelona trainingspak voor 2016 kan je per direct voor zowel kinderen als volwassenen kopen. Het pak is overigens wel aan de vrij dure kant. De sweater heeft voor volwassenen een prijs van € 60,- en voor kinderen een prijs van € 50,-. De trainingsbroek heeft voor volwassenen een prijs van € 70,- en voor kinderen een prijs van € 50,-. In totaal is dit pak dus € 100,- voor KIDS en € 130,- voor volwassenen. Dan heb je wel een directe levering en natuurlijk gratis verzending. Wil je andere producten van Barca? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder.

Koop het nieuwste Barcelona trainingspak exclusief in de officiële shop
of hier!


Barcelona -trainingssweater -2016

Barcelona -trainingsbroek -2016