Barcelona en Nike hebben weer een nieuw presentatiepak gelanceerd! Dit presentatiepak wordt door de spelers van de Catalaanse club gedragen in de voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2015-2016. Dit nieuwe trainingspak wordt dus door sterren als Messi, Suarez en Neymar gedragen van januari 2016 tot juni 2016. In juli worden er weer nieuwe pakken gepresenteerd voor het seizoen 2016-2017. Eerder dit seizoen lanceerden de club en de Amerikaanse kledingsponsor al nieuwe presentatiepakken. Bovendien werd er al een speciaal Champions League pak gelanceerd. In de presentatiepakken wordt door Barcelona niet getraind. Deze worden alleen gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel. Dan het design van het nieuwe pak!

Weer opvallend presentatiepak voor Barcelona

Het nieuwe Barcelona presentatiepak voor 2016 heeft een opvallende kleurencombinatie en heeft een paars trainingsjack. Verder heeft het jack hetzelfde template als de eerder gepresenteerde Barcelona pakken. Over de mouwen loopt een donker gele strip en ook het logo van kledingsponsor Nike op de rechter borst is geel. De andere borst bevat het logo van de club die onder leiding staat van Luis Enrique en daaronder staat het logo van Qatar Airways. Verder zijn de presentatiepakken van Barca standaard uitgerust met twee zakken met een rits. Deze bevinden zich zowel op het jack als op de trainingsbroek. De trainingsbroek van het paarse presentatiepak is overwegend navy blauw met een gele strip van de bovenkant tot de knieën. Ook op de broek zijn de logo's van Nike en Barcelona vertegenwoordigd. Verder wordt de broek gekenmerkt door de strakke pijpen. De broek valt namelijk getailleerd om de kuiten en enkels. Bovendien zijn deze aan de onderkant uitgerust met ritsen, zodat je deze makkelijk over je schoenen aan en uit kunt doen. Uiteraard zijn de pakken uitgerust met het Dri-Fit materiaal van Nike, welke zorgt voor ventilatie en vochtafvoer, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. Deze trainingspakken zijn gemaakt van een woven polyester, welke iets ruwer aanvoelt dan de normale trainingspakken van de club en daardoor ook iets duurder is. Check hieronder de foto's van het paarse Barca pak. Check ook de andere Barcelona presentatiepakken voor 2015-2016 of het speciale Champions League presentatiepak.

Barcelona presentatiepak 2016 kopen

Het nieuwe paarse Barcelona presentatiepak 2016 is vooralsnog alleen voor volwassenen te kopen. Deze heeft een prijs van EU 110,- tot EU 120,- en kan je in de onderstaande shops kopen. Dit is het laatste pak dat door Barca gepresenteerd wordt voor 2015-2016. In juni 2016 wordt de nieuwe Barcelona collectie voor 2016-2017 gelanceerd. Check andere beschikbare Barcelona producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending

Koop het paarse Barcelona presentatiepak in de online Barcelona shop
of in deze Barca shop!

Barcelona -presentatiepak -2016

Achterkant -paarse -barca -pak