24 december 2015

Paarse Barcelona trainingsshirts 2016

Barcelona en Nike hebben paarse trainingsshirts voor 2016 gelanceerd. In deze nieuwe trainingsshirts werken de spelers van Barcelona de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende de tweede helft van het seizoen 2015-2016. In het trainingsshirt werken de spelers van Barcelona ook echt de trainingen af en het pre match top wordt vooral gedragen in de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden van januari 2016 tot juni 2016. Het pre match top of inloopshirt heeft een iets rijker design dan het trainingsshirt en is daarom ook duurder. Dan over naar het design!

Paarse Barcelona trainingsshirt en inloopshirt 2016

Het nieuwe Barcelona trainingsshirt 2016 heeft veel weg van het trainingsshirt van vorig seizoen, maar is dit seizoen overwegend paars (tegen het roze aan). Verder bevat het trainingsshirt gouden accenten. Over de mouwen en schouders loopt een gouden baan en ook de binnenkant van het shirt is goud. De rechter borst bevat het logo van Nike in het goud en de andere borst bevat het logo van de Catalaanse club. Hoofdsponsor Qatar Airways versiert het midden van het training shirt en op de achterkant staat subsponsor BEKO. Het pre match top of inloopshirt van Barcelona voor 2016 is ook paars en bevat dezelfde gouden accenten als het trainingsshirt. Ook dit shirt bevat een ronde hals. Alleen de achterkant van het inloopshirt bevat een ander design. Deze bevat de zogenaamde flitsende Hypervenom print en de naam van de club. Ook op dit shirt staat het logo van BEKO. Check hieronder de foto's van de  nieuwe paarse Barcelona trainingsshirts voor 2016. Deze trainingskleding is door Nike uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en transport van vocht naar de buitenkant van het shirt, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. In deze shirts trainen vanaf nu sterren als Neymar, Suarez, Messi vanaf januari 2016. Begin september lanceerden Barcelona en Nike al een zogenaamd camouflage trainingsshirt voor de Champions League wedstrijden. 

Barcelona trainingsshirt 2015-2016 kopen

De nieuwste Barcelona pre match tops en trainingsshirts voor 2015-2016 kan je voor kinderen en volwassenen altijd kopen in de onderstaande shops. De prijs van het trainingsshirt voor kinderen is € 33,- en voor volwassenen € 40,-. De prijs van het pre match top voor volwassenen is € 50,- en voor kinderen € 40,-. Directe levering en gratis verzending. Check in het overzicht hiernaast of hieronder ook een overzicht met andere beschikbare producten van Barcelona of laat je Barcelona shirt bedrukken met de officiële bedrukking!

Koop het nieuwste Barcelona trainingsshirt in de officiële Barcelona shop of

de online Barcelona fanshop


Paarse -barca -trainingsshirt -2016
Paarse -barcelona -pre -match -top -2016