Osasuna voetbalshirts 2021-2022

De Spaanse voetbalclub Osasuna heeft inmiddels in samenwerking met adidas de Osasuna voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Spaanse club de La Liga en Copa del Rey wedstrijden in 2021-2022. Osasuna eindigde afgelopen seizoen op een elfde plek in de Primera Division en speelt dit seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau van Spanje. Adidas is sinds 2020 de producent van de Osasuna tenues en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2024.

Osasuna thuisshirt 2021-2022

Het adidas Club Atlético Osasuna thuisshirt 2021-2022 is volledig rood met donkerblauwe details. De ronde hals is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de adidas strepen op de schouders. Ook het performance logo van het Duitse sportmerk op de rechterborst is donkerblauw. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club en op het midden van het tenue staat sponsor Verleal. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt het wapen van de stad. Het Osasuna thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het Osasuna thuistenue.

Osasuna uitshirt en 3e shirt 2021-2022

Het Osasuna uitshirt 2021-2022 is dit seizoen groen. De bovenkant van het uitshirt heeft ene donkerdere tint groen en dit loopt middels een speciaal effect van dunne puntjes over in een lichtere tint groen. Het Osasuna uittenue is verder uitgerust met blauwe accenten. De ronde hals is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderzijde van de mouwen en een vlak op de schouders. In dit vlak zijn witte adidas strepen verwerkt. Alle logo's en details op het uittenue zijn wit. Het Osasuna uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met donkerblauwe adidas strepen. De kousen zijn ook groen met aan de bovenkant een donkerblauwe band met daarin witte adidas strepen. Osasuna heeft ook een derde tenue. Dit tenue is geïnspireerd door het adidas Regista template. Het voetbalshirt is roze en bevat op de mouwen een print van een honingraatstructuur met lichtblauwe details. Deze kleur komt ook weer terug in de adidas strepen op de schouders en alle logo's op het tenue. Het derde shirt van Osasuna bevat ook een V-hals. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een roze voetbalbroekje en roze kousen met lichtblauwe details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de CA Osasuna voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Budimir, Avila, Miralles, Moncayola, Ángel, Kike en nog meer spelers.  De adidas Osasuna voetbalshirts 2021-2022 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van La Liga clubs? Bestel je La Liga voetbalshirt altijd in deze winkel of deze SHOP!

Osasuna thuisshirt 2021-2022

Osasuna uitshirt 2021-2022