2 augustus 2022

CA Osasuna voetbalshirts 2022-2023

De Spaanse voetbalclub CA Osasuna en kledingsponsor adidas hebben inmiddels ook de nieuwe Osasuna voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Spaanse voetbalclub de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Osasuna eindigde vorig seizoen op de tiende plek in de Spaanse competitie. Ook dit jaar is adidas weer kledingsponsor van Club Atlético Osasuna. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds medio 2020 de kledingsponsor van de voetbalclub.

CA Osasuna thuisshirt 2022-2023

Het CA Osasuna thuisshirt 2022-2023 heeft een standaard adidas template. Het voetbalshirt is donker rood en bevat donkerblauwe accenten. De rechtermouw is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de v-hals en het vlak op de zijkanten van het tenue. De adidas strepen op de schouders zijn wit en hetzelfde geldt voor de subtiele lijn in de v-hals. Ook de logo's van adidas en hoofdsponsor VERLEAL op dit voetbalshirt zijn wit. De linkerborst is uitgerust met de badge van de Spaanse voetbalclub. De onderkant van de voetbalshirts bevat een label met daarin een afbeelding van het stadion van de club: Estadio El Sadar. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt het stadswapen van Osasuna. Het Osasuna thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen en een rood vlak. De voetbalbroekjes bevatten ook de logo's van de club en adidas, alsook het loog van Clinica Universidad De Navarra. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant een rode band met witte adidas strepen.

CA Osasuna uitshirt 2022-2023

Het CA Osasuna uitshirt 2022-2023 is zwart en bevat op de schouders een rood vlak met zwarte adidas strepen. Het voetbalshirt bevat ook een v-hals met subtiele rode lijn. Het adidas logo op dit tenue is rood. Verder bevat het uitshirt dezelfde kenmerken als het thuistenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zilveren adidas strepen. In sommige uitwedstrijden draagt Osasuna het alternatieve uitshirt. Het CA Osasuna 3e voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de afbeelding van een trompet op de onderkant van het tenue. De rechtermouw en de v-hals zijn mint. De v-hals en de adidas strepen op de schouders zijn zwart. Hetzelfde geldt voor de logo's van de club en de hoofdsponsor. Ook dit tenue bevat dezelfde details als het thuisshirt en uitshirt. Het broekje is ook minet met zwarte adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleur en bevatten aan de bovenkant een wit vlak met zwarte adidas strepen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de CA Osasuna voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Manu Sanchez, Moi Gomez, David Garcia, Moncayola, Budimir, Roberto Torres en nog meer spelers.De adidas Osasuna voetbalshirts 2022-2023 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Spaanse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van La Liga clubs? Bestel je La Liga voetbalshirt altijd in deze winkel of deze SHOP!

Osasuna thuisshirt 2022-2023

Osasuna uitshirt 2022-2023

Osasuna 3e voetbalshirt 2022-2023