Osasuna voetbalshirts 2020-2021

Osasuna en de nieuwe kledingsponsor adidas hebben inmiddels ook de nieuwe Osasuna voetbalshirts 2020-2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de nummer tien van afgelopen seizoen de La Liga en Copa del Rey wedstrijden in 2020-2021. Vanaf dit seizoen is adidas de kledingsponsor van Club Atlético Osasuna. Het Duitse sportmerk neemt het stokje over van Hummel en beide partijen tekenden een contract tot de zomer van 2024. Adidas was eerder al kledingsponsor in de periode 2013-2018.

Osasuna thuisshirt 2020-2021

Alle Osasuna voetbalshirts staan dit jaar in het teken van het 100 jarig bestaan van de club. Alle tenues bevatten dan ook gouden accenten. Het thuisshirt van Osasuna is rood en bevat rondom de V-hals een dunne gouden lijn, welke ook weer terug komt aan de onderkant van de mouwen. Ook de logo's van adidas en de club op de borst zijn goud. De adidas strepen staan op de schouders en op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor Verleal. De rechtermouw is voorzien van de officiële La Liga badge. In de nek op de achterkant van alle Osasuna voetbalshirt prijkt een vintage logo van de club in het goud met daarbij het huidige jaartal en het oprichtingsjaar (2020 en 1920). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met gouden details. 

Osasuna uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Het Osasuna uitshirt 2020-2021 is blauw en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De gouden accenten verschijnen op dezelfde plekken als op het thuistenue en hetzelfde geldt voor alle logo's op het voetbalshirt. De adidas strepen op de schouders zijn wit. Het uittenue van Osasuna wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en donkerblauwe kousen. Osasuna heeft ook een alternatief uitshirt of 3e shirt. Dit tenue is een ode aan de voorloper van de club: Sportiva. Het tenue is wit met zowel navy blauwe als rode accenten. De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn marineblauw met een subtiele rode lijn. Ook de adidas strepen op dit tenue zijn rood en de logo's van adidas en sponsor Verleal zijn donkerblauw. Het voetbalbroekje en de kousen van het Osasuna derde tenue zijn wit met blauwe details. Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de tenues van Osasuna uitgerust met de AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Avila, Garca, Vidal Miralles en andere spelers.

Osasuna voetbalshirt bestellen

De nieuwe Osasuna voetbalshirts 2020-2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Spanase club. Deze tenues hebben een prijs van € 84,95 voor volwassenen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van La Liga clubs? Check het dan in de onderstaande winkels! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering!

Bestel je La Liga voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of deze SHOP!

Osasuna thuisshirt 2020-2021

Osasuna uitshirt 2020-2021