Club Atlético Osasuna voetbalshirts 2019-2020

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Osasuna zijn inmiddels ook door kledingsponsor Hummel en de promovendus gelanceerd. Osasuna werd afgelopen seizoen kampioen in de Segunda Division en keert daardoor na twee seizoenen weer terug op het hoogste niveau van Spanje. In de nieuwe voetbalshirts speelt Club Atlético Osasuna de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2019-20. Het Deense sportmerk Hummel is sinds 2018 kledingsponsor van Osasuna en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2022.

Osasuna thuisshirt 2019-2020

Het Osasuna thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend rood met donker blauwe mouwen. Het tenue is verder uitgerust met een y-hals en een gevouwen kraag in het blauw. Over de schouders en mouwen lopen de rode chevrons van kledingsponsor Hummel. Deze driehoeken zijn verdeeld in dunnere rode lijnen. Op de borst staan de logo’s van Hummel en de club en sponsor Kirolbet versiert het midden van het thuisshirt. Het thuistenue van Osasuna wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/rode kousen.

Osasuna uitshirt 2019-2020

Het Osasuna uitshirt voor 2019-2020 is turquoise met een donkerdere turquoise baan over de mouwen. De band loopt reichting de v-hals van het uitshirt, welke ook deze donkere tint heeft. De chevrons van Hummel op de mouwen zijn wit en de bies aan de onderkant van de mouwen is ook donker turquoise. De logo’s van Hummel en de club op de borst zijn op het uittenue wit. Het uittenue van Osasuna wordt dit seizoen compleet gemaakt door een turquoise broekje en turquoise kousen. Op de voetbalbroekjes en de kousen van Osasuna staan ook weer uitingen van de club en Hummel. Op de rechtermouw van de voetbalshirt prijkt bovendien de officiële La Liga badge. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Osasuna voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Rubén Garcia, Miralles, Sanjurjo, Cardona, Zubiria en andere sterspelers.

Osasuna voetbalshirt bestellen

De nieuwe Osasuna tenues voor 2019-20 kun je vanaf medio september kopen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. Zowel het thuisshirt als uitshirt zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 79,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering!

Bestel je La Liga voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of deze SHOP!

Osasuna thuisshirt 2019-2020

Osasuna uitshirt 2019-2020