Oman voetbalshirts 2019-2020

De Azië Cup gaat vanaf dit weekend van start en dat betekent ook dat we weer een aantal exotische voetbalshirts gaan zien tijdens dit toernooi. Op het nippertje heeft de nationale voetbalbond van Oman in de samenwerking met het Duitse sportmerk JAKO de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 uitgebracht en in deze tenues debuteert het nationale elftal van Oman tijdens de Azië Cup, die plaats vindt in de Verenigde Arabische Emiraten. In de poulefase van het toernooi neemt het land het op tegen Japan, Oezbekistan en Turkmenistan in poule E. Check zowel het design van het nieuwste thuisshirt als uitshirt!

Het Oman thuisshirt voor 2019-2020 is rood en bevat ook de groene en witte details uit de kleuren van de vlag van het land, waarvan Nederlander Pim Verbeek de trainer is. De bies aan de onderkan van de mouwen is groen/wit en rondom de oksels bevindt zich ook een groene band. Daarnaast is het thuisshirt uitgerust met een witte v-hals en een witte band over de schouders. In de witte band zijn de trademark tekens van JAKO verwerkt. Op de borst staat het logo van de kledingsponsor, evenals het logo van de voetbalbond van het land. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met groene details.

Het Oman uitshirt heeft vrijwel hetzelfde design als het thuisshirt, maar dan in een andere kleurencombinatie. Dit voetbalshirt is wit en bevat een rode band om de oksels. De bies aan de onderkant van de mouwen is groen/rood en verder heeft het uitshirt dezelfde kenmerken als het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit broekje met aan de zijkanten een rode strip en witte kousen met rode accenten. De keepers van Oman dragen dit jaar een zwart keepersshirt met een brede witte taping over de mouwen en een ronde hals.

Check hieronder de foto’s van de nieuwe Oman voetbalshirts. Deze tenues kan je nergens bestellen. Wil je één van de landen tijdens de Azië Cup met een shirt aanmoedigen? Check het aanbod Azië Cup voetbalshirts en t-shirts exclusief in deze SHOP!