14 september 2015

Bahrain voetbalshirts 2015-2017

De nieuwe voetbalshirts van het nationale elftal van Bahrain zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor Romai en de nationale voetbalbond van Bahrain (Bahrain Football Association/ BFA). In deze voetbalshirts speelt Bahrain de kwalificatie-en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018, gedurende de periode 2015-2017. Romai is een betrekkelijke nieuwe kledingsponsor en is ook kledingsponsor van Jamaica. Jamaica speelde tijdens de Copa America afgelopen zomer in voetbalshirts van Romai. Het merk uit het Midden Oosten en de nationale voetbalbond van het land in het Midden Oosten lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor de komende twee jaar.

Bahrain thuisshirt 2015-2017

Het nieuwe Bahrain of Bahrein thuisshirt is evenals de vlag van het land overwegend rood met witte accenten. Deze witte accenten komen terug in de band over de schouders en mouwen. Deze witte band wordt aan het einde afgesloten door driehoeken en hebben daarmee hetzelfde design als de driehoeken op de vlag van het land. Verder is het nieuwe voetbalshirt van het land uitgerust met een kleine v-hals met gouden accenten. De rechter borst bevat het logo van Romai Sports en de andere borst bevat het logo van de voetbalbond. Op de achterkant van het shirt staan net onder de kraag de initialen van het de voetbalbond van het land: BFA. Het nieuwe Bahrain thuistenue wordt gecompleteerd door een rood short en rode kousen.

Bahrain uitshirt 2015-2017

Het nieuwe Bahrein uitshirt 2015-2017 is overwegend wit met een rode band over de schouders en mouwen. Ook deze band wordt afgesloten met rode driehoeken. De onderkant van de mouwen bevat bovendien rode details, evenals de ronde hals. De logo's van Romai en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt van het land waarvan Anthony Hudson bondscoach is. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een wit short en witte kousen met rode details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Bahrein voetbalshirts 2015-2017.

Of je deze voetbalshirts ergens kunt kopen, is vooralsnog niet bekend. Alle nieuwste voetbalshirts van landenteams koop je in ieder geval in de online shop van Subside Sports.

Heb je een mening over deze voetbalshirts? Deel het hieronder!

Bahrain -thuisshirt -2015-2017

Bahrain -thuisshirt -2015-2017-a
Bron foto's: footyheadlines.com