23 februari 2016

Bahrain voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van het nationale elftal van Bahrain zijn officieel gelanceerd door kledingsponsor Romai en de voetbalbond van het land. In deze nieuwe voetbalshirts speelt het land de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in Rusland. Romai en de voetbalbond presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt. Uiteraard bespreken beide nieuwe voetbalshirts van het land.

Bahrain thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Bahrein thuisshirt 2016-2017 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door het zigzagpatroon over de voorkant van het voetbalshirt. De rechterkant van het shirt heeft een donkerder rode tint dan de linkerkant van het shirt. Zowel de mouwen als de achterkant van het shirt zijn effen rood. Het design van het nieuwe shirt is gebaseerd op het design van de vlag van het land. Verder bevat het nieuwe shirt een ronde hals met gevouwen kraag. De binnenkant van het voetbalshirt bevat een gouden strip met het logo van Romai. De linker borst bevat het logo van de BFA (Bahrain Football Association) en de andere borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor Romai. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Bahrain uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Bahrain uitshirt 2016-2017 is overwegend wit en bevat het zigzagpatroon uit de vlag van het land over de borst. De rode accenten komen ook terug in de lijnen rondom de oksels, de bies aan de onderkant van de mouwen en in de ronde hals en gevouwen kraag. Het nieuwe uittenue van Bahrain wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode accenten.

Check hieronder de foto's van de nieuwe tenues en voetbalshirts van het nationale elftal van Bahrain. De nieuwe voetbalshirts van het Aziatische land kan je vanaf medio mei 2016 kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van landenteams.

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Bahrain -thuis -shirt -2016-2017
Bahrain -uit -shirt -2016-2017