Bahrein voetbalshirts 2019-2020

Het nationale elftal van Bahrain heeft een nieuwe kledingsponsor. Vanaf 2019 verzorgt Macron de tenues van het nationale elftal van Bahrein. De voetbalbond van het land en het Italiaanse sportmerk tekenden een contract voor de duur van vier jaar, waarmee Macron in ieder geval tot en met 2022 de tenues van Bahrein verzorgt. Voorheen was het merk Romai de kledingsponsor van het nationale elftal. Tegelijkertijd met de bekendmaking van de deal werden de nieuwe Bahrein voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. Die bespreken we hieronder!

Bahrein thuisshirt 2019-2020

In de nieuwe tenues speelt Bahrein onder andere tijdens de Azië Cup, welke in januari 2019 plaats vindt in de Verenigde Arabische Emiraten. In poule A neemt Bahrein het op tegen het gastland, Thailand en India. Tijdens de Azië Cup treedt Bahrein voor het eerst aan in deze nieuwe tenues. Het nieuwe thuisshirt is geheel rood en bevat gouden details. Deze gouden details zijn te vinden in de kleine V-hals en de zigzagstrepen over de mouwen. Deze strepen hebben dezelfde structuur als in het logo van de voetbalbond. De gouden details zijn natuurlijk geïnspireerd door de rijke historie en cultuur van het land. Op de rechter borst prijkt het logo van Macron en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de schouders. De linker borst bevat de badge van de voetbalbond, de BAF (Bahrain Football Association). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met gele accenten.

Bahrein uitshirt 2019-2020

Het uitshirt van Bahrein is wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit shirt bevat gouden strepen op de mouwen en een gouden V-hals. De logo's van Macron op dit shirt zijn rood en dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met gouden accenten.

Bahrein voetbalshirt bestellen

De nieuwe Bahrein voetbalshirts voor 2019-2020 kan je vooralsnog nergens bestellen. Wil je het land toch aanmoedigen tijdens een Azië Cup of andere interlands? Bestel dan je fan t-shirt of hoodie in deze SHOP! Directe levering!