16 juli 2020

Olympique Lyon uitshirt 2020-2021

Vandaag hebben Olympique Lyon en adidas naast het nieuwe Olympique Lyonnais thuisshirt ook het Olympique Lyon uitshirt 2020-2021 gelanceerd. Dit is het voetbalshirt waarin de Franse club speelt in de Ligue 1 en Coupe de France uitwedstrijden gedurende 2020-21. De club van trainer Rudi Garcia eindigde afgelopen seizoen op een zevende plaats in de Franse competitie en speelt daarom dit seizoen geen Europees voetbal. Dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van ''Les Gones.'' Sinds 2010 is het Duitse sportmerk kledingsponsor van Lyon en deze week werd het contract verlengd tot 2025.

Grijs Olympique Lyon voetbalshirt 2020-2021

Op de website geeft de club aan dat het nieuwe Olympique Lyon uitshirt geheel in het teken staat van ambitie. Dat kan niet over het template gezegd worden. Het tenue heeft namelijk het standaard adidas Condivo template, met wel een custom print. Het voetbalshirt is overwegend grijs en wordt gekenmerkt door de verticale donkerder grijze strepen over het shirt. Inmiddels is het een bekend concept van adidas, het lijkt er namelijk op dat de strepen met een penseelstreek op het tenue zijn aangebracht. De bovenkant van het tenue is grijs en bevat niet deze strepen en de mouwen worden afgesloten door een brede donker grijze band. Verder wordt het Olympique Lyon uittenue gekenmerkt door de EQT v-collar van het tenue. Deze kraag is geïnspireerd door de V-hals die adidas met name gebruikte in de voetbalshirts van de jaren '90. De drie strepen van het Duitse sportmerk zijn in het wit op de zijkanten van het tenue geplaatst en het logo van adi staat in het wit op de rechterborst. Op het midden van het tenue staat vanaf dit seizoen een nieuwe sponsor: Emirates Fly Better. Vanaf dit seizoen is de vliegmaatschappij uit de Emiraten de hoofdsponsor van Lyon. Eerder dit jaar tekende de club een verbintenis voor de duur van vijf seizoenen. De linkerborst bevat uiteraard het clublogo. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donker grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het Olympique Lyonnais uittenue 2020-2021. Alle adidas tenues bevatten dit seizoen de AeroReady technologie van het merk, weke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Olympique Lyon uitshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Depay, Dembélé, Aouar, Cherki, Traoré, Kadewere, Tousart, Ekambi en nog meer spelers.

Olympique Lyon uitshirt bestellen

Het nieuwe Olympique Lyon uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het tenue € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Olympique Lyon voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

of deze winkel! 

Olympique Lyon uitshirt 2020-2021

Olympique Lyon voetbalshirt 2020-2021