12 mei 2018

Olympique Lyon uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Olympique Lyon uitshirt is tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 bekend gemaakt. Dit gebeurde tijdens een speciale campagne van adidas: ICI POUR CREER. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Franse club de uitwedstrijden in de nationale competitie, de beker en in Europa gedurende 2018-2019. Wil je alles weten over dit nieuwe tenue? Check hieronder de details!

Olympique Lyon uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van ''L'OL'' is overwegend navy blauw en is een ode aan het nieuwe stadion van de club, het GROUPAMA Stadium. In dit stadion speelt de club van trainer GĂ©nesio sinds 2016 haar thuiswedstrijden. De ode aan het stadion komt terug in de all-over print van ruiten over het shirt. Deze ruiten refereren aan de diamanten in het dak van het stadion van de Franse club. Deze ruiten hebben bovendien wat weg van de print op het Nederlands Elftal shirt van 1988. Het nieuwe tenue van Lyon is ook uitgerust met klassieke accenten. Zo bevat het tenue een kleine, opstaande kraag met een knoopje. De kraag bevat een subtiele rode lijn. Deze kleur komt ook weer terug in de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het tenue en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van het Duitse sportmerk, dat sinds 2010 kledingsponsor van de club is, op de rechter borst is oranje. De linker borst is uitgerust met het embleem van de club en sponsor HYUNDAI versiert het midden van het nieuwe voetbalshirt van de in 1899 opgerichte club. Verder bevat het tenue weinig opvallende details.

Het nieuwe uittenue van Olympique Lyon wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje. Het short is aan de zijkanten uitgerust met rode strepen en de onderkant van het broekje bevat een blauwe strip Ook op de shorts staan de logo's van de club en adidas. De kousen van het tenue zijn blauw en bevatten aan de bovenkant rode adidas strepen. Zoals alle tenues van adi zijn ook de nieuwe uitshirts van Lyon uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer foto's van het tenue waarin vanaf nu sterren als Memphis, Fekir, Traore, Dias, Tete, Cornet, Aouar en andere sterren schitteren. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Olympique Lyon uitshirt kopen

Het nieuwe uitshirt van Olympique Lyon is vanaf nu koop in de onderstaande webshops. In deze winkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en nummer van je favoriete voetballer van de Franse topclub. Ben je opzoek naar andere artikelen van Lyon? Bekijk dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd

Scoor je Lyon voetbalshirt in de deze SHOP

of deze winkel!

of bestel in deze webshop goedkope Lyon t-shirts!