2 mei 2016

Olympique Lyon uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Olympique Lyon uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt. Dit gebeurde tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe thuisshirt van de Franse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Lyon de Franse Ligue 1, Coupe de Ligue en Europese uitwedstrijden gedurende 2016-2017. Het nieuwe uitshirt is geheel in stijl van de clubkleuren van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stade Gerlande. We bespreken het design van het nieuwe shirt hieronder.

Olympique Lyon uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Olympique Lyon uitshirt voor 2016-2017 is dit jaar overwegend blauw. Het shirt wordt vooral gekenmerkt door de horizontale banen in twee tinten blauw. Verder bevat het shirt de andere kleuren uit de clubkleuren van Lyon. Dit zijn de kleuren wit en rood. Deze kleuren komen allereerst terug in twee lijnen aan de binnenkant en buitenkant van de kraag. Bovendien is de bies aan de onderkant van de mouwen rood/wit. Verder bevat het shirt een crew neck of ronde hals. De drie Adidas trademark strepen prijken in het wit over de schouders en mouwen. Opvallend is dat deze strepen op het nieuwe thuisshirt juist aan de zijkanten van het shirt staan. Hoofdsponsor Hyundai, welke sinds 2012 hoofdsponsor is van de club, staat op het midden van het shirt. Kledingsponsor Adidas, sinds 2010 verbonden aan de club, versiert de rechter borst en de linker borst bevat het lgoo van de club uit Lyon. Het nieuwe uittenue van Lyon wordt gecompleteerd door een blauw short met aan de zijkanten witte Adidas strepen en rode touwtjes. De logo's van de club en Adidas staan bovendien op het broekje. De kousen van het nieuwe Olympique Lyon uittenue zijn overwegend blauw met aan de bovenkant een witte band en drie kleine Adidas streepjes. Het logo van Adidas en de initialen van de club (OL) staan in het rood op de sokken. Check hieronder de foto's van het nieuwe Olympique Lyon shirt en uittenue voor 2016-2017, waarin sterren als Lacazette, Fekir en Valbuena schitteren gedurende komend seizoen. De nieuwe Lyon uittenues zijn zoals altijd uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de sterren optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Olympique Lyon thuisshirt voor 2016-2017.

Olympique Lyon shirt kopen

Het nieuwe Olympique Lyon shirt voor 2016-2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 65,-. Hier kan je ook het gehele tenue kopen of je shirt laten voorzien van een eigen bedrukking of van één van de spelers. Wil je andere Lyon producten kopen, check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Of vergelijk de prijzen van de Olympique Lyon shirts hieronder! Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Lyon shirt in deze officiële STORE

of hier!

Olympique -lyon -uit -shirt -2016-2017
Lyon -uitshirt -2016-2017

Detail -lyon -uittenue -2016-2017