Tegelijkertijd met de nieuwe thuisshirts en uitshirts van de Franse nummer twee, hebben Adidas en Olympique Lyon ook de nieuwe trainingskleding van de Franse club gelanceerd. In dit artikel lichten we de nieuwe trainingsshirts van de Olympique Lyon uit. Deze trainingsshirts worden door sterren als Lacazette, Gourcuff, Fekir en Genir gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe De La Ligue en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Omdat Lyon tweede is geeindigd tijdens het seizoen 2014-2015 speelt de club van trainer Hubert Fournier Champions League in 2015-2016. Het trainingsshirt van Lyon is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de oranje details. Deze oranje details komen terug in de Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen, in het Adidas logo op de rechter borst en in een baan aan de onderkant van het shirt. Hiermee zou het shirt, hoewel Adidas teamkledingsponsor is, gemakkelijk door kunnen gaan voor het Nederlands Elftal uishirt. Verder is het nieuwe trainingsshirt van Olympique Lyon uitgerust met een blauwe band aan de onderkant. Wat bovendien opvalt aan het trainingsshirt van Olympique Lyon is dat het dunne glimmende verticale strepen bevat over de borst. De linker borst is uitgerust met het logo van Olympique Lyonnais.

De nieuwe Olympique Lyon trainingsshirts bestaan evenals de nieuwe Olympique Lyon thuisshirts en uitshirts 2015-2016 voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Adidas Climacool technologie. Deze technologie zorgt voor ventilatie en bovendien dat het vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd, waardoor de spelers van Olympique Lyon optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de nieuwe Olympique Lyon trainingsshirts 2015-2016. Deze shirts kan je vanaf nu kopen in de online shop van Adidas voor een prijs van € 43,-. Scoor nog eens 15% EXTRA KORTING

wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas. Check daar ook de nieuwe voetbalshirts, trainingspakken, presentatiepakken, sweaters en andere Lyon merchandising.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Olympique -Lyon -trainingsshirt -2015-2016

Lyon -trainingsshirt -2015-2016