2 mei 2016

Olympique Lyon thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Olympique Lyon thuisshirt voor 2016-2017 is afgelopen weekend officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de Franse club. In dit nieuwe shirt speelt Olympique Lyon de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions of Europa League wedstijden in het Stade Gerlande in Lyon gedurende 2016-2017. Uiteraard bevat het nieuwe shirt van Lyon de traditionele clubkleuren. Hieraan zijn echter ook gouden accenten toegevoegd. We bespreken hieronder het design.

Olympique Lyon shirt en thuis tenue 2016-2017

Het nieuwe Olympique Lyon thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend wit en wordt verder gekenmerkt door de rode en blauwe tinten uit de clubkleuren van Olympique Lyonnais. Hiermee is het shirt gebaseerd op de voetbalshirts die de club droeg begin jaren 2000' Allereerst bevat het shirt een verticale rode en blauwe baan over het midden van het shirt. Deze baan wordt onderbroken door het logo van hoofd- en shirtsponsor Hyundai. De autofabrikant is al sinds 2012 de hoofdsponsor van de club. Verder is het shirt voorzien van een v-hals en gevouwen kraag in het rood en blauw. De linkerhelft van de kraag is blauw en de andere helft rood. De binnenkant van de kraag bevat bovendien een gouden strip, welke ook weer aan de achterkant van de kraag terug komt. In de kraag staat de leus van de Franse club: ''Nous sommes Olympique Lyonnais''. De gouden kleur komt ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze bies bevat bovendien een subtiele blauwe lijn. De drie Adidas strepen zijn, evenals bij vele andere Adidas shirts voor 2016-2017, verhuisd naar de zijkanten van het shirt en zijn blauw. De rechter borst is uitgerust met het logo van de Duitse kledingsponsor. Adidas is sinds 2010 kledingsponsor van de Franse club en was dat eerder al in de periode 1998-2003. De linker borst bevat het logo van de club. Het nieuwe Olympique Lyon thuistenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een wit short met aan de zijkanten de drie blauwe strepen van Adidas. Ook de logo's van de club en Adidas zijn vertegenwoordigd op de broekjes. De kousen zijn wit en bevatten op de ene sok een blauwe band met drie rode strepen en op de andere sok een rode band met drie blauwe strepen. Op de kousen staan de initiatlen van de club (OL) en het Adidas logo in het goud. Check hieronder de foto's van het nieuwe Olympique Lyon shirt en thuis tenue voor 2016-2017, waarin sterren als Lacazette, Fekir en Valbuena schitteren gedurende komend seizoen. De nieuwe Lyon tenues zijn zoals altijd uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de sterren optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Olympique Lyon uitshirt 2016-2017.

Olympique Lyon voetbalshirt kopen

Het nieuwe Olympique Lyon shirt voor 2016-2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 65,-. Hier kan je ook het gehele tenue kopen of je shirt laten voorzien van een eigen bedrukking of van één van de spelers. Wil je andere Lyon producten kopen, check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Of vergelijk de prijzen van de Olympique Lyon shirts hieronder! Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Lyon shirt in deze officiële STORE

of hier!

Lyon -thuisshirt -2016-2017

Lyon Thuis -shirt -2016-2017

Lyon -shirt -thuis -2016-2017